Denizde oluşan kirlilikle ilgili Altaş Yağ Sanayi açıklama yaptı
Yayınlanma :
07.07.2020 15:33
Güncelleme :
07.07.2020 15:33
Açıklama şöyle;
Altınordu kıyılarında denizi kirleten atık olayı ile ilgili kamuoyuna açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Vatandaşlar tarafından oluşan şikayetler üzerine yapılan araştırmada Cumhuriyet mahallesi bölgesinden başlayan ve Durugöl hizalarına kadar gelen atığın yaklaşık 400 metre açıktan seyrettiği ve bir bölümünün de kıyıya vurduğu tespit edilmiştir. Bununla ilgili görüntüler kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bölge halkı ile yapılan görüşmelerde atığın Giresun istikametinden Samsun istikametine giden gemiden atıldığı iddia edilmektedir.
Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bugün yerinde tespit çalışmaları yapıp numune almıştır. Başlangıç noktası Cumhuriyet mahallesi mevki olan bu atıkların Fabrikamız ile hiçbir ilgisi olmamakla beraber Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nün bu atıkların tespiti neticesi ile konu hakkında kamuoyunu bir an önce aydınlatmasını beklemekteyiz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: