Ordu Pars Spor'dan 5 Gollü Sov; Nağmalup Serisi Devam Ediyor!

Ordu Pars Spor'dan 5 Gollü Sov; Nağmalup Serisi Devam Ediyor!

TAKİP ET

Ordu Pars Spor Kulübü, Samsun Ladikspor'u 5-0 mağlup ederek ligdeki namağlup serisini sürdürdü. Başak Şenyurt'un hat-trick yaptığı maçta, Ceren Güzelhan ve Bahar Turan da skora katkı sağladı. Teknik direktör Murat Konanç, 'Hedefimiz 2. Lig'e yükselmek' dedi.

TFF Kadınlar 3. Lig 22. Grup’ta mücadele eden Ordu Pars Spor Kulübü, Samsun Ladikspor’u 5-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşmanın yıldızı, hat-trick yaparak takımını sırtlayan Başak Şenyurt oldu. Ceren Güzelhan ve Bahar Turan da attıkları gollerle skora katkı sağladı. Bu sonuçla Ordu ekibi, ligdeki 6. maçını da kazanarak namağlup unvanını korudu ve henüz kalesinde gol görmedi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Murat Konanç, “Takımımla gurur duyuyorum. Sağlam adımlarla ilerliyoruz ve hedefimiz 2. Lig’e yükselmek” dedi.