OSKİ'den fatura açıklaması
Yayınlanma :
01.07.2020 00:25
Güncelleme :
01.07.2020 00:25
Abonelerimizin salgın dönemlerinde temizlik ve hijyene verdiği önemden dolayı su tüketimlerinin önceki dönemlere göre çok arttığı tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle; sayaç okumaları neticesinde fazla tüketildiği tespit edilen miktarlar haziran ayında düzenlenen faturalara yansıtılmıştır.
Mekanik sayaçlı abonelerimizin maddi kayba uğramaması için, aylık fatura düzenlendiği dönemlerde 12 m3 ü geçen miktara uygulanan kademe; mart, nisan ve mayıs aylarına ait toplam su tüketiminin 36 m3 ü (3 ay x 12 m3) geçtiği miktara uygulanarak fatura düzenlenmiştir.
Ayrıca; fatura tutarı yüksek olan abonelerimizin, Kurumumuzun ilgili birimlerine başvurmaları halinde vade farksız taksitlendirme işlemleri yapılmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: