Şanlıtürk baba ocağı Kabadüz'de
Yayınlanma :
16.09.2020 09:34
Güncelleme :
16.09.2020 13:56
İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Altınordu İlçe Başkanı Tahir Şükrü Altaş ile birlikte Kabadüz’e giden Başkan Naci Şanlıtürk ilk olarak MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’yı da ziyaret eden Naci Şanlıtürk ve beraberindekiler daire müdürlerine de ziyarette bulunup görüş alış verişinde bulundu.
Kabadüz’de esnaflarla da buluşan Başkan Şanlıtürk,” İlçe ziyaretlerimiz sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizle sürekli ilişki içerisinde olacağız. Halkın içinde olacağız. Bugün Kabadüz’deydik. Kabadüz benim baba ocağım, bende ayrı bir yeri var” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: