Altınordu Belediyesinin etap etap sürdürdüğü Tamamlayıcı Sosyal Destek Paketi kapsamında 278 kahvehane ve çay ocağına çay, şeker desteği verildi.
278 KAHVEHANE VE ÇAY OCAĞINA 2 TON 780 KİLO ÇAY 1 TON 390 KİLO ŞEKER DESTEĞİ
Küçük esnaflar için ikinci etabı devreye alınan sosyal destek paketi Ordu Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odasına kayıtlı belediyeden ruhsatlı 202 kahvehane ve 76 Çay ocağını kapsıyor.
Kırsal mahallelerde bulunan işletmelerin de dahil olduğu paket kapsamında 34 mahallede 202 kahvehane ve 76 Çay ocağı sahibi küçük esnafın her birine 10’ar kilo çay 5’er kilo şeker desteği sağlanıyor. Destekler Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekiplerince tek tek ulaştırılmaya devam ediliyor. Kahvehane ve çay ocağı sahibi küçük esnafa toplamda 2 Ton 780 kilo ÇAY 1 Ton 390 kilo da şeker desteği veriliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: