12 KASIM PERŞEMBE ORDU VEFAT HABERLERİ

TAKİP ET

Altınordu  Alisayvan Mahallesinden, Metinoğlullarından , Zeki Biber’in eşi ,Telat, Yılmaz, Kahraman, Bahar, Gönül, Suzan , Fatma, Türkan ve Merhum Osman Biber’in annesi, ZÜLBİYE BİBER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesi Çiftlik Mevkii Güzelyalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alisayvan Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Altınordu  Kovancı Mahallesinden , İsmailoğlullarından , Ali Erbaş’ın eşi , Mehmet, Eyüp ve Durmuş Erbaş’ın annesi , ŞEKER ERBAŞvefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi Birlik Apartmanı No:23 de bulunan evinden alınarak İmamhatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kovancı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Ulubey Kıranyağmur Mahallesi , Nazaroğulllarından , Merhum Mehmet Bakar’ın oğlu , Dursun Bakar’ın ağabeyi , Mehmet ve Ahmet Bakar’ın babası , , Ordu Devlet Hatanesi Personeli Mehmet Sapmaz’ın kayınpederi , BAKİ BAKAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kıranyağmur Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Perşembe Kırlı Mahallesi Salafat Mevkii’nden , Mehmet İnci’nin oğlu, Zarife , Nuran , Nuriye, Nermin , Namık ve Cengiz İnci’nin ağabeyi, HACI YUSUF KENAN İNCİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün , Kırlı Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Fatsa Fatih Mahallesi Sakinlerinden Merhum Bektaş Karaduman’ın Oğlu, Fatsa Devlet Hastanesi Personelinden Ersin Taş’ın Ve Ergün Karaduman’ın Babası İlçemiz Esnaflarından Hasan Taş’ın Kayınpederi Mehmet Karaduman Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Hz. Ali Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Çulludaki Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Fatsa Akkaya Köyü Tefek Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mustafa Oğlu, Merhum Kemal Akgün, Selman, Sedat Ve Çetin Akgün’ün Babası Ayhan Akgün Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Akkaya Köyü Tefek Mahallesi Merkez Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Fatsa Yukarı Ardıç Mahallesi Sakinlerinden Merhum Osman Çimen’in Kızı Mehmet, Şükrü Ve Mustafa Çimen’in Kardeşi Hava Çimen Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Yukarı Ardıç Merkez Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Ünye Erenyurt Fartıl Mahallesi Sakinlerinden Muhammer Aktaş’ın Oğlu, Mehmet Ve Aydın Aktaş’ın Yeğeni Cihan Aktaş Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Erenyurt Fartıl Mahallesi Camiiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.