22 MART SALI ORDU VEFAT HABERLERİ

TAKİP ET

Altınordu Gökömer Mahallesi, Kovanlık Mevkii’nden , Nomanoğullarından , Merhum Paşa Selehattin Şanlı’nın oğlu, Yiğit ve Engin Şanlı’nın babası, TURAN ŞANLI vefat etmiştir. Cenazesi bugün  Gökömer Mahallesi, Kovanlık Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecktir.

   Altınordu   Teyneli Mahallesi, Koçyiğitoğullarından, Merhum Ali ve Zaide Karakoç’un kızı, Pembe Karakoç, Dr. Yusuf Karakoç, Emriye Türkay ve Merhum Mustafa Karakoç’un kardeşi, SANİYE KARAKOÇ vefat etmiştir. Cenazesi Teyneli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Altınordu  Alembey Mahallesi , Komucuoğullarından , Merhum Dursun Angın’nın oğlu, Aynur Çabuk, Emine Karadeniz,Adem Angın ve Ali Angın’nın babası, MEVLÜT ANGIN vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Köprübaşı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Mahallesinde defnedilecektir.

FATSA   YUKARI BAHÇELER MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM AHMET ŞENGÜL’ÜN EŞİ, BAYRAM VE İSMAİL ŞENGÜL’ÜN ANNESİ ŞÜKRİYE ŞENGÜL VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP YUKARI BAHÇELER CAMİİNDE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

GÜRGENTEPE ESKİ KÖY MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN İSMAİL ÖZTÜRK’ÜN EŞİ, MEHMET, AHMET VE MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN ANNESİ FATMA ÖZTÜRK VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP GÜRGENTEPE ESKİKÖY MAHALLESİ CAMİİNDE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.