24 Aralık Cumartesi Ordu vefat haberleri

TAKİP ET

24 Aralık Cumartesi Ordu vefat haberleri
Altınırdu Öceli Mahallesinden, Hatipoğullarından, merhum Durmuş ve Safet Öztürk’ün oğlu Bedir, Emine, Kadir, Zihni ve Muhittin’in abileri Beyza, Bersu, Berkan ve Seçil Öztürk’ün babaları, Leyla Öztürk’ün eşi NAMIK ÖZTÜRK vefat etmiştir. 
Altınordu  Eyüplü Mahallesinden Türkmenoğullarından merhum Celal Türkmen’in eşi, Dursun ve Necmiye Türkmen’in annesi ŞÜKRİYE TÜRKMEN vefat etmiştir. 
Altınordu Altınyurt Mahallesinden, Kelkitlioğullarından, merhum Salim Yeşilyurt’un oğlu, merhum Kaşif, merhum Ali Haşim Yeşilyurt ve Gülay Odabaş’ın babaları İDRİS YEŞİLYURT vefat etmiştir. 
Gölköy Damarlı mahallesinden merhum Asum ve Emine Aksu’nun kızı, Mevlüd Karameşe’nin eşi, Huriye Karameşe halkın rahmetine kavuşmuştur.
Ulubey Doğulu Mahallesi'nden Duranoğullaerından Fikri, Özel, TelatSelami, Yaşar Duran ve Mukteber Soylu'nun anneleri,Alper ve Sefa Duran'ın babaanneleri merhum Tevrat Duran'ın eşi Fatma Duran vefat etti.
Perşembe Kaleyaka mahallesi Burunucu mevkiinden, merhum Hacı Kadri Demirhan 'nın eşi, Çalışal, Özcan, merhum Yılmaz , Ömür Demirhan,Fatma Türkyılmaz 'ın anneleri Rabia Demirhan'ın vefat etti.
Fatsa Bolaman Bozdoğan mahallesi sakinlerinden merhum Celal Keskin'in oğlu, Ali Kemal ve Muhammed Keskin'in babası emekli postacı Niyazi Keskin vefat etmiştir
Fatsa Örencik mahallesi sakinlerinden merhum hacı Celal Sağlığın eşi İsa ve Ali Sağlık'ın annesi Nazmiye Sağlık vefat etmiştir
Fatsa Yukarı Bahçeler Baharlı mahallesi sakinlerinden merhum İbrahim Uslu'nun eşi merhum Temel, Halil, Şevket ve Hüseyin Uslu'nun annesi Zarife Uslu vefat etmiştir
Fatsa Meşebükü mahallesi sakinlerinden Kamil Çavuşlardan Şevket Şen'in eşi Safiye, Asiye, Fatih, Fahri ve taksici Erol Şen'in annesi Esme Şen vefat etmiştir.
Çatalpınar Ortaköy mahallesi sakinlerinden merhum meksut oğlu Hamit, Murat, Mehmet, Kadir ve Sebahattin Tezin'in babası Kazım Tezin vefat etmiştir