28 KASIM ORDU VEFAT HABERLERİ

TAKİP ET

   Altınordu  Hacılar Mahallesi , Kallencioğullarından , Mehmet Başköy’ün eşi , Emine , Enise , Nuray , İsmet ve Erdal Başköy’ün annesi FATMA BAŞKÖY vefat etmiştir. Cenazesi yarın Hacılar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

   Perşembe İlçesi Çaytepe Mahallesinden merhum Dursun Ali Verdi’nin oğlu, Gönül Verdi’nin eşi, merhum Umut verdi ve Ayşegül Verdi Keskin’nin babası, Reşat, Mehmet, Okan, Ersin, Günay, Fatma ve Şenay Verdi’nin kardeşi, Okan Keskin’nin kayınpederi,  MUSTAFA VERDİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazının ardından Perşembe ilçesi Çaytepe mahallesi Kavra Sokakta kılındıktan sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

Fatsa Kılıçlı mahallesi sakinlerinden Salih Hayta'nın eşi Sanayi esnaflarından Mehmet ve Orhan hayta'nın annesi Belediyemiz Personeli Derya Ateşli'nin anneannesi Nurdane Hayta vefat etmiştir cenazesi öğlen namazını müteakip Orta Büyük Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Fatsa Ilıca Çatak mahallesi sakinlerinden merhum dursun Doğan ın oğlu Mustafa Doğan vefat etmiştir cenazesi öğlen namazını müteakip Ilıca merkez Camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.