52 Orduspor'da Transfer Komitesi Kuruldu

TAKİP ET

52 Orduspor yeni sezon için hazırlıklara erken başladı. Mor Beyazlı kulüpte transfer komitesi kuruldu. Yeni sezonda kadronun oluşması için Teknik Direktör Sinan Bayraktar’a tam yetki verildi.
52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur bugün Turnasuyu’nda bulunan kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
52 Orduspor’da İdari Menajer Dursun Karamustafa sağlık problemleri nedeniyle görevinden ayrılırken yerine oğlu Berk Karamustafa getirildi.
Oluşturulan transfer komitesinde Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Bahtiyar Köksal, Önder Okur, Sinan Bayraktar, Berk Karamustafa ve Hüseyin Yüce yer alıyor.
Başkan Şükrü Bodur, “Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar’la yeni dönem hedeflerimizi ve politikalarımızı belirledik. İç ve dış transferde teknik heyetin çalışma kadrosunu tespit etmek, belirlemek tamamen Sinan Bayraktar’a verilmiştir. Yönetim ve transfer komitesi bu belirlemeler ve tespitler doğrultusunda hareket edecektir.
2020-2021 futbol sezonunda 2. ve 3. Liglerin 18 Eylül 2020 tarihinde başlayacağı duyumlarını aldık. Tüm hazırlıklarımızı bu tarihe kadar bitirerek sezonu mutlak şampiyonluk parolası ve hedefiyle başlayacağız. Bu günden itibaren iç ve dış transfer çalışmaları başlayacaktır. 
Şampiyonluk hedefinde birlik ve beraberlikleri sağladığımızda geçmişte neleri başardığımız hepimizin malumudur. Bu hedef ile Sayın Milletvekillerimizle, Sayın Valimizle, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Siz Sayın Basınımızla, İlçelerimizle, Ordu’da ve diğer illerdeki taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyoruz. 
Sezon içerisinde oynamaya başlayacağımız yeni stadımızı sezon sonunda şampiyon olarak taçlandırmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.