52 Orduspor'da yönetim değişiyor

TAKİP ET

52 Orduspor’da tekrar başkan adayı olan Şükrü Bodur’un yönetimi büyük oranda değiştireceği öğrenildi. Yönetime yeni isimler katılacak.
Yönetimde değişiklik yapılacağının işaretini veren Başkan Bodur”Yorucu bir sezonun ardından bizimle çalışmayacak olan arkadaşlarımız olabilir. Onlarla görüşüp bizimle tekrar çalışıp çalışmayacakları konusunu gözden geçireceğiz. Olur da yönetim kurulundan ayrılmak isteyenler çoğunlukta olursa genel kurula gideceğiz. Yeni yüzler ve bu işi başaracaklarına inandığım gençlerle yürümemiz durumunda başarını n kendiliğinden geleceğine inanıyorum diyen başkan Bodur, geçmişte de söyledim şimdi de söylüyorum bu kulüp bana babamdan miras kalmadı. Bu kulüp bu takıma gönül veren herkesin takımı. El birliği ile bu takımı layık olduğu yere çıkarmak hepimizin boynunun borcu.”şeklinde konuştu.
  Orduspor kulübünün yeri kesinlikle 3.lig olamaz. İlimizi yönetenler başta olmak üzere kimliğinde Ordu yazan herkesin bu takıma destek vermesi gerekir diyen başkan Bodur,” Bu şehrin Orduspor konusunda neler yaptığını geçmişte gördük. O günleri yaşamak ve yaşatmak bu denli zor olmamalı. Önceliğimiz birlikte el ele vererek bu kulübü üst liglere çıkarmalıyız. Bugün süper ligde oynayan ilçe takımlarını görünce kahroluyorum. Gelin ayrım yapmadan el ele vererek bu takımı eski günlerine döndürelim” dedi.