52 Orduspor- Edirnespor maçını Melis Özçiğdem yönetecek

TAKİP ET

3. Lig 1. Grupta zirve mücadelesi veren 52 Orduspor bu hafta kendi sahaısnda Edirnespor ile karşılaşacak. Lider Mersin’in 5 puan gerisinde bulunan Mor Beyazlılar, Edirnespor karşısında mutlak galip gelmek sitiyor. 52 Orduspor  gelecek hafta Mersin deplasmanına gidecek.

Pazar günü Yeni Ordu Stadı’nda oynanacak 52 Orduspor -Edirnespor maçını İzmir Bölgesi’nden Melis Özçiğdem yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Uğur Çakmak, İlker Ayten. 4. Hakem Berk Sipahi.

 

BAŞKAN BODUR KAZANMAK ZORUNDAYIZ

52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, zirve yarışından kopmamak adına rahat olmaları gerektiğini söyledi. Çok iyi oynanılan bir maçtan istenilen skor alınamıyor. Bazen de kötü oynanılan bir maçtan galibiyetle ayrılabiliyorsunuz. Çatalca maçı bu maçlardan bir tanesi oldu. Skora bakıldığı zaman zor kazanıldı gibi gözükse de gol çizgisi üzerinden çıkan toplar, sayılmayan golümüz hesaba katılırsa Çatalca maçı daha farklı bir skorla bitebilirdi. Futbol her sonuca açık bir spor dalı. Karşılaşmanın son dakikasında maç berabere de bitebilirdi. Çatalca maçı geride kaldı. Önümüzde Edirnespor maçı var. Edirnespor’un bulunmuş olduğu konum kimseyi yanıltmasın. Biz rakip kim olursa olsun tüm maçlara ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Edirnespor maçının ardından lider Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maç bizler açısından çok önemli bir maç. Kazandığımız taktirde zirvenin en ciddi ortağı olacağız. Önceliğimiz Edirne maçı. Bu maçı da kazanıp Mersin İdmanyurdu’nun Çatalca deplasmanından puan yada puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Kaldı ki Çatalca ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptı. Mersin İdmanyurdu’nun Çatalca deplasmanından kayıplar yaşaması sürpriz olmaz. Kaldı ki bu maç sentetik sahada oynanacak.