52 Orduspor FK Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçından 3 puan bekliyor

TAKİP ET

3. Lig 2. Grupta haftalar sonra galibiyet alan 52 Orduspor Futbol Kulübü Malatya Yeşilyurt Beleidyespor maçından da 3 puan bekliyor.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak aldığı kötü sonuçlarla zirve potasının dışaında kalan Mor Beyazlı ekip üst sıralardan kopmak istemiyor.
Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u da mağlup etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, "Bu hafta evimizde oynayacağımız Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması bizim için çok kıymetli. Çünkü sıralamada bizim 2 puan üzerimizde olan bir takım. Grubumuzda bu hafta üst sıralardaki takımlar birbiriyle oynuyor. Bay geçen takım var. Biz üzerimizdeki takımla oynuyoruz. Yeşilyurt Belediyespor yendiğimiz taktirde en az 4-5 basamak yukarı çıkma şansımız var. Böylece kalan 4 haftaya daha sıkı ve umutlu sarılma fırsatımız olacak. Hepsini bir araya getirdiğimiz zaman, hem geçen hafta aldığımız galibiyeti daha da kıymetlendirmek adına, hem yeni statta alınacak ilk galibiyet hem de sıralamada daha yukarılara çıkabilmek adına bu maça çok önem veriyoruz. Kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımızı gayretli bir şekilde sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Mor Beyazlı ekip, TFF 3.Lig 2.Grup'ta geride kalan 13 haftada topladığı 19 puanla 10. sırada bulunuyor.

52 Orduspor Futbol Kulübü, 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 13:00'da Yeni Ordu Stadyumu'nda  Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u konuk edecek. Maçı Altaş Tv canlı yayınlayacak.