52 Orduspor Hasan Şimşir ile final maçı kazanamıyor!

TAKİP ET

3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen 52 Orduspor’un Teknik Direktör Hasan Şimşir yönetiminde zorluk derecesi yüksek, final özelliği taşıyan maçları kazanamaması dikkat çekiyor.
Geçen sezon Teknik Direktör Hasan Şimşir yönetiminde final maçlarını kazanamayan Mor Beyazlılar, bu sezon da kendisi gibi zirve hedefleyen ve ilk 5 haftada zirvede yer alan iki takıma karşı yaptığı maçlarda da galip gelemedi.
52 Orduspor’da Hasan Şimşir geçen sezon 28. Haftada Cüneyt Tiryaki’nin yerine geldi. Şimşir yönetiminde Mor Beyazlılar Ligde 10 maç oynadı. Bunlardan 5’ini kazandı, 3’ünü kaybetti ve 3’ünde de sahadan beraberlikle ayrıldı. Hasan Şimşir gruptan 2.Lig’e yükselen Düzcespor ve İskendurunspor’a karşı başarılı olamadı.
Şimşir yönetiminde Lig maçında Düzcespor’la 1-1 berabere kalınırken İskendurunspor’a 3-1 mağlup olundu. Ligden düşen Çarşambaspor ile içeride oynanan ve final gibi bir maçtan da 52 Orduspor galip gelemedi.
Play Off’ta 52 Orduspor’un rakibi İskendurunspor oldu. Hasan Şimşir yönetimindeki 52 Ordupsor, yine galibiyetle tanışamadı. İki maçta alınan  beraberlik ve yenilgiliyle 52 Orduspor elendi.
BU SEZONDA DEĞİŞİN BİRŞEY YOK!
Bu sezon da 52 Orduspor zorluk derecesi yüksek ,final havası taşıyan maçlarda yine başarılı olamadı.
5 hafta sonunda 10 puan toplanmasına rağmen grupta Lider olan Yeni Mersinspor’a içeride 2-1 yenilen 52 Orduspor,  iddialı Kütahyaspor ile deplasmanda berabere kaldı.
Mor Beyazlılar bu hafta kendisi gibi 10 puana sahip Elazığspor ile karşılaşacak. Zorlu geçmesi beklenen maçta bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak.