63 yıldır Orduluların hizmetinde olan Güzelordu Pastanesi tekrar açıldı

TAKİP ET

Ordu’nun en köklü pastanelerinden biri olan, 63 yıldan bu yana Ordululara hizmet vermeye devam eden Güzelordu Pastanesi, yeni konsepti ve ürünleriyle müşterilerine yeniden hizmet vermeye başladı.

 Bir süre tadilatta olan Güzelordu Pastanesi, tadilat işleri tamamlandıktan sonra yepyeni yüzüyle müşterilerinin karşısına çıktı.

1959 yılından bu yana Ordulu vatandaşlara kaliteli ürünler sunan Güzelordu Pastanesi, yeni, konseptiyle beraber birbirinden lezzetli ve kendine has ürünleri de listesine ekledi.

Güzelordu Pastanesi’nde; üzümlü kurabiye, acıbadem, un kurabiyesi, sandviç, amonyaklı simit,  pizza, kurabiye, simit, tatlı ve börekler çeşitleri Ordulular için hazırlanıyor.

“Ürün yelpazemizi genişlettik”

Güzelordu Pastanesi 3. Kuşak işletmecisi Nedim Küçük, “Güzelordu Pastanesi olarak 1959 yılından beri tüm Ordululara hizmet vermekteyiz. Biz 3. Kuşağız. Önce dedem Güzelordu Pastanesini açtı. Biz de babamızdan devraldık. İnşallah bizde zamanı gelince çocuklarımıza devretmeyi düşünüyoruz. İnsanlara daha iyi ve hijyenik bir ortamda hizmet verebilmek için yenilendik. Ürün yelpazemizi genişlettik, kalitemizi artırdık. Tüm Orduluları yeni ürünlerimizi tatmaya bekliyoruz.” dedi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});