Adalı Milletvekili aday adaylığını açıkladı

TAKİP ET

AK Parti’de 28. Dönem Milletvekili aday adayları müracaatlarını yapmaya devam ediyor.14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Ordu’nun tanınan simalarından 2018 seçimlerinde de milletvekili aday adaylarından olan iş insanı Kadem ADALI bugün “Yarışta ben de varım.” dedi.

Kadem ADALI Parti binasında sevenleri ile birlikte yaptığı adaylı müracaatı öncesinde salonu dolduran AK Davanın bireylerine seslendi.

Çok coşkulu bir kalabalığa konuşan Kadem ADALI “Şartlar ne olursa olsun biz Orduya hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Klasik bir milletvekili anlayışı ile asla hareket etmeyeceğiz ve siyasi ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.” dedi.
ADALI konuşmasında şunları söyledi.

“En önemlisi bulunduğunuz şehrin problemlerine çözüm üretemeyeceksek o koltuğa oturmanın bir anlamı yok. Zaten ilçe teşkilâtlarımız da bunu istiyor. İletişimin kesilmemesi ve problemlerini rahatlıkla dile getirmek için her zaman iletişimde olmaları gerektiğini ifade ediyor. Bizim ilimiz tarım ve hayvancılıkla ile geçinen bir il. Fındıkta bir memnuniyetsizlik var. Ne alan memnun ne satan. Fındığın yüzde 80’ini biz üretiyoruz. Fındığın değer alması için ise yan ürünlerini geliştirmek lazım. İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Öte yandan Ordu ili turizm açısından önemli bir il. Bizim ilimiz konumu itibari ile ağır sanayi şehri olamaz. Ama bir tarım ve turizm şehri olabilir.” dedi.
ADALI konuşmasının arkasından AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Telat YILDIZ’a resmi müracaatını iletti.