AK Parti Kadın Kollarının eğlencesinde erkek dansöz oynatıldı haberi yalan çıktı

TAKİP ET

Ordu AK Parti’de, İlçe kadın kolları başkanın paylaştığı “erkek dansöz” görüntüleri kriz yarattı. Konu gündeme gelince Ordu AK Parti İl Başkanlığı açıklama yaptı.

Bir organizasyon şirketi tarafından Fatsa’da Kadınlar Matinesi düzenlendi. Matinede Prens Aytaç oryantal gösterisiyle dikkat çekti. Matinede Serdem Erol da sahne aldı.

Matine sonrası yaşanan görüntülerin  AK Parti Korgan İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Acerbaş tarafından “Hep kadın dansöz mü olacak” şeklinde paylaşıldığı iddia edildi.

Bu paylaşım sonrası Yeniçağ Gazetesi haber yaptı.

Habere AK Parti İl Başkanlığı açıklama yaparak “ AK Parti tarafından böyle bir etkinlik düzenlenmemiştir” denildi. Açıklamada, İlçe Başkanının paylaşımı gündeme geklmedi.

AK Parti Ordu İl başkanlığında yapılan yazılı açıklama şöyle;

yenicaggazetesi.com.tr (YENİÇAĞ) internet sitesinde 15 Kasım 2022 tarihinde saat 20.26 da yayınlanmış olan "AKP Kadın Kollarının eğlencesinde erkek dansöz oynatıldı" başlıklı haber gerçek dışıdır ve iftiradır.

Söz konusu yazı, gerçek dışı iddialar öne sürerek kamuoyunu yanıltmakta ve maddi gerçeklik ile hiçbir surette bağdaşmamaktadır.Ak Parti Kadın Kolları tarafından hiçbir şekilde böyle bir organizasyon düzenlenmemiştir Bu organizasyonun Fatsa İlçesinde özel bir firma tarafından düzenlendiği bilgisine ulaşılmıştır. Partimizin Kadın Kollarının, düzenlenen bu organizasyonla herhangi bir ilgisi yoktur. Gerçek dışı ve iftira niteliğindeki bu asılsız haberin, Ak Parti Kadın Kollarını hedef alarak ,kötü niyetle yapıldığı açıkça ortadadır .İlgili haber hakkında ayrıca yasal yollara başvuracağımızı bildiririz.