AK Parti milletvekilini çok sert sözlerle eleştirdi

TAKİP ET

AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız’ın danışmanı Yunus Emre Turan’ın işine son vermesi parti içerisinde tartışma yarattı.

AK Parti’de daha önce milletvekili aday adayı olan ve partiye hizmetleri bulunan İş insanı Sefa Yüce, milletvekili Şenel Yediyıldız’ı sert dille eleştirdi.

Sefa Yüce’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPIYORUM!

Sayın Vekilimiz gördüğü lüzum üzerine 2.kez danışmanını görevden almış Sebep???

Gençlik kollarına yıllarca hizmet etmiş, sahayı çok iyi tanıyan, insanlığına, dürüstlüğüne kefil olduğumuz bir kardeşimizi, böyle önemli bir seçim öncesi sebep göstermeden, ciddiyetten uzak bir açıklamayla görevden almak ne kadar doğrudur tartışılır. Tabi buraya kadar daha tartışılacak çok şey var.

Sizden sadece şu sorulara cevap bekliyoruz Sn. Vekilim ;Ordu için, Ordulular için ne yaptınız? Hangi hizmetler sizin sayenizde geldi? Sizin için Ordu teşkilatına Abilik yapacak denildi, teşkilata ne kadar Abilik yaptınız, birlik beraberliği sağlayabildiniz mi?

Gelinen noktada Ordulular şunu biliyor. Ordu’ya ne yapıldıysa Reis sayesinde yapıldı. Sizler sadece bizim sizlere Reis adına verdiğimiz oylarla vekil kimliğinize sarıldınız. Bundan sonra halkın derdine sarılmayan, enerjisi bitmiş, basiretsiz vekilleri, biz milletin aslı olarak istemiyoruz.

İnşallah görünen lüzum üzerine bu seçimde Sn. Cumhurbaşkanımız sizlere teşekkürlerini iletip, gerekli uğurlamayı yapacaktır.

Bilesiniz ki bizim için zaten yok hükmündesiniz.