AK Parti projemizi sahiplendi

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Ordu Milletvekili Adayı Coşkun Sipahioğlu yaptığı açıklamada;
 Ak Parti Ordu Milletvekillerinin es geçtiği ancak bizim daha önce sahada vurguladığımız fındık ihtisas organize sanayi bölgesi konusu, yeni aday Milli Eğitim Bakanı Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer ‘in seçim vaadi haline gelmiştir. 
Projelerimizin Ak Partili Adaylar tarafından konuşuluyor olması bizim doğru aday olduğumuzun kanıtıdır. Bizi Gazi Meclise gönderdiğinizde şüphesiz sadece seçim vaadi olarak kalmayacak faaliyete geçecektir.

Ak Parti Eski Milletvekillerinin öz eleştiri yaparak 3 vekil bir araya gelip memlekete hizmet edemediklerini kamuoyuna beyan etmişlerdir. 


Yeni vekil adaylarıda Projelerimizi sahiplenmeye başladılar. Doğru projeler yaptığımızı ve bakanımızın da  bu projeleri vaadlerinde kullandığını görmek bizleri memnun etti.
Projelerimizi sahiplenerek, Memleketimiz için doğru ADAY olduğumuzu bir kez daha doğruladıkları için teşekkür ederim.

BİZ ORDU İÇİN VARIZ derken sadece slogan değil ilimizin ihtiyaçlarını yaşayarak yerinde tespitlerle meclise ve Ordu’muza layık bir vekil adayı olduğumuzu projelerimiz ve vaadlerimizle ispatlıyoruz. 

Bu seçim sürecinde vaatte bulunulan, benimde sunmuş olduğum Ordu’muz için yapılmasını istediğimiz yatırım vaadlerinin gerçekleştirilmesi noktasında, meclis de olduğum sürece, dilimin döndüğü gücümün yettiği kadar memleketim ve sizler için, sizlerin meclisteki diliniz olacağımdan şüpheniz olmayacaktır.

 Ben bu bölgenin bir evladı olarak sizin gibi sizden olan düşüncelerle, bu yola çıktım.
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Alperenleri olarak verdiğimiz sözden asla dönmeyeceğiz.


Bakanımızı doğru projelere davet etmeye devam edeceğiz.  Ordu’ muza layık bir vekil olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.