AK Parti Tomakin ile devam karar aldı

TAKİP ET

AK Parti’de Ordu İl Başkanlığı için Halit Tomakin ile yola devam kararı alındı. 17 Şubat Çarşamba günü yapılacak kongrede Halit Tomakin Başkanlığındaki tek listeyle gidilecek. Tomakin’in mevcut listesinin büyük bölümünü değiştireceği ve yeni bir listeyle kongreye gideceği konuşuluyor.

Tekrar aday gösterilen Tomakin,” Kongremize Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yöntemi ile canlı olarak onurlandıracak her zaman olduğu gibi Ordulu hemşehrilerimize müjdelerini vereceklerdir.Kongremizi AK Parti Genel Başkan Vekilimiz hemşerimiz Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımı ile taçlandıracağız. Kongremiz birlik beraberlik ve bütünlük içinde geçecektir.
 Bu süreçte şahsıma vermiş oldukları destekleri sebebiyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir , Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş'a, Milletvekillerimiz Sayın Şenel Yediyıldız , Sayın Metin Gündoğdu ve Sayın Ergün Taşçı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, meclis üyelerimize ve teşkilatımızda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerine EKM ve YKM Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine velhasıl tüm parti mensuplarına Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileklerimle şükranlarımı sunuyorum “ dedi.

YÖNETİM DEĞİŞİYOR
Halit Tomakin mevcut yönetim kurulu listesinde büyük değişikliğe gideceği belirtiliyor. Listenin yüzde 60’ının değişmesi bekleniliyor.
Gülyalı Eski Belediye Başkanı Talip Şen, Çamaş Eski Belediye Başkanı Alaattin Giden’in yönetimde olduğu belirtiliyor.