AK Partili Vekil böyle cevap verdi: Gaza gelme Nurettin

TAKİP ET

AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk'den, FKB üzerinden kendisini eleştiren Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan için zehir zemberek sözler.
Milletvekili Öztürk, kendisi için “Akıl tutulması yaşıyor” diyen GZO Başkanına “Kişisel hesap ve hırslarına yenilme, yönetimle şahsi bir sorununuz varsa onu bilemem” karşılığını verdi 

AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, bir süre önce yapılan Fiskobirlik Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve yönetimini övdüğü için kendisini eleştiren ve “Ya akıl tutulması yaşıyor, ya da Fiskobirlik’den bi habersiniz” eleştirisini yapan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’a zehir zemberek sözlerle karşılık verdi.
Öztürk, Karan için, “FİSKOBİRLİK’i sahiplenmemizi, desteklememizi ve daha iyi yerlere taşıma gayretlerimizden rahatsız olması ve bizleri bunun için eleştirmesini anlamakta güçlük çekiyorum. Bunun tek mantıklı açıklaması Nurittin Karan’ın daha önce yönetiminde yer aldığı ve yönetim çekişmesinden kaynaklanan küçük kişisel hesapları ve hırslarına yenilmesidir” dedi.
Öztürk şöyle konuştu: “Nurittin Karan şunu bilmelidir ki, değil kendisi arkasında ona gaz veren abileri, birlikte hareket ettiği gruplar kim olursa olsun biz Giresun’u ve Giresunlu’nun hakkını hukukunu korumaya devam edeceğiz. Biz limanın çalışmasını, Giresunspor’un başarılı olmasını, FİSKOBİRLİK’in başarılı olmasını savunmaya devam edeceğiz. Nurittin Karan’a da eski bir parti yöneticisi arkadaşımız olarak tavsiyem şu ki, kimsenin gazına gelmesin.”
Yeşil Giresun Gazetesi