Alman markası MirKraft Ordu'da üretim yapıyor

TAKİP ET

Alman markası Mir Kraft  Türkiye’de üretimini Ordu’da yapıyor. Firmanın özellikle tavan sobası büyük ilgi görüyor.

Altınordu İlçesi Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde yer alan üretim tesisi hakkında şu bilgiler veriyor;

Mirkraft markasının sahibi Coeris GmbH nin Türkiye iştirakı olarak MirKraft Dış Ticaret ve Üretim Limited Şirketi, Ordu ili Karapınar Organize Saniye Bölgesinde 2020 yılında kurulmuştur. Geliştirdiği teknolojileri tüketicilerle buluşturmak için 2021 yılı ikinci yarısında üretime başlamıştır. Fonksiyonel ve kullanışlı ürünler sunmayı ilke edinen MirKraft, yaşam alanlarınızı ısıtmak için tüm inovatik hamleleri yaparak, yüksek teknoloji ürünleri kullanmaktadır. Geleceğe önem veren ve doğaya saygı duyan MirKraft, çevreye saygılı ve çevreyi koruyan ürünler geliştirmeyi ilke edinmiştir.

Tavan Sobası

Güçlü ve etkili performansıyla öne çıkan MirKraft Elirg Light Tavan Sobası, 2000 watt’a kadar konforlu infrared ısı sağlar. Estetik ve tamamlayıcı dizaynı sayesinde, balkon, cafe, restoran, kış bahçeleri, fabrika, atölye ve hayvan bakım yerleri gibi bir çok kapalı mekan veya dış mekanda ideal, verimli ısı sağlar. Isıya dayanıklı ip kontrol elemanı ile ortam sıcaklığını rahatça kontrol edebilirsiniz. LED aydınlatma özelliği sayesinde, radyon ısıtıcınız sadece ısı sağlamakla kalmayıp şık,güçlü ve verimli aydınlatma sağlar.

6000+ saat üzerinde ısıtma süresi ile sürekli ve bakım gerektirmeyen verimli infrared ısı sunar. Özel formlu bir reflektör aynasına ile ısıyı ortama dağıtarak ısıtma verimliliğini maksimum seviyede tutar.

Ön ısıtma olmaksızın 10-12m2 alanda her yöne eşit olarak yayılan infrared ısı sağlar. Oluşan ısı karbon fiber infrared teknoloji ile sağlandığı için ve fanlı ısıtıcılarda olduğu gibi vantilatör ile çalışmadığı için toz oluşturmaz dolaysıyla allerjenler ve astım hastaları için idealdir.

Krom kaplı koruma ızgarası hem dekoratif bir görüntü sunar.