Altaş Şirketler Grubu açıklama yaptı

TAKİP ET

Altaş Şirketler Grubundan kamuoyuna duyuru
10 ili etkileyen Üzücü Kahramanmaraş depremlerinin ardından ülkece bölgeye odaklandığımız bugünlerde sosyal medyada yapılan ve bütünüyle gerçek dışı olan paylaşımlar “Altaş Şirketler grubu” olarak bizi derinden üzmüştür.
Bazı sosyal medya sayfalarında, 2019 yılında Hatay’da tamamlanan ve açılışı yapılan “Gül Bahçe City” konut projesinin depremde tamamen yıkıldığı belirtilmiş ve firma Sahipleri Servet Altaş ve Uğur Altaş’tan hesap sorarlar mı denilerek paylaşımlar yapılmıştır.
İsim benzerliği nedeniyle paylaşımlarda Altaş Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi ve Müsiad Ordu İl Temsilcili Servet Altaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir görseli ve Altaş Şirketler Grubu yönetim Kurulu Üyesi Uğur Altaş’ın adı kullanılmıştır.
Kamuoyunu yanlış yönlendiren, araştırılıp, soruşturulmadan paylaşımda kullanılan görseller direkt olarak grubumuzu hedef almaktadır. İsim benzerliği nedeniyle sosyal medyada bulunan “ilk fotoğrafın” bulunup olayla ilişkilendirilerek bu paylaşımlarda kullanılması nedeniyle gerekli adli işlemler tarafımızca başlatılmıştır.
Altaş Şirketler Grubumuza ait Ordu ili dışında hiçbir çalışma ve projemizin olmadığını, paylaşımlarda ifade edilen kişilerle sadece isim benzerliği olduğunu saygıdeğer kamuoyuna bildiririz.
Kamuoyunun Türkiye’nin 10 ilindeki derin acıya odaklandığı bugünlerde böyle bir konu ile gündeme gelmek bizi ziyadesiyle üzmüştür.