ALTINORDU ASFALTLIYOR

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Teyneli ve Akkese mahallelerinde sürdürülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a incelemelerinde Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz eşlik etti.Başkan Tekintaş, incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede vatandaşın ayağını çamurdan kurtaracaklarını bunun için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, " Bulunduğumuz yer Teyneli Akkese mahallelerimizin bağlantı yolu, iki mahallemizi birbirine bağlıyor. Daha önce yaptığımız çalışmaların yarım kalmaması açısından bu yapacağımız çalışma son derece önemliydi. Beton yolun bitirilmesinin ardından 350 metrelik  ana yola bağlantı yolunu tamamen sıcak asfaltla kaplayacağız.Bundan sonra yağmurdan, çamurdan yazın tozdan ve dertten bahsedilmeyecek bir noktaya getiriyoruz." diye konuştu.

 "ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR"

1 Kasım seçimleri  ile Türkiye'nin önemli bir virajı döndüğüne inandıklarını belirten Başkan Tekintaş, "Şimdi belediye olarak bizlere düşen Büyükşehirimizle birlikte çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmektir. Bu millete hak ettiği hizmeti sunmaktır. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yol çalışmalarını sürdürüyor. Tabi ki diğer birimlerimiz de dahil olmak üzere bu çalışmalar sürecek, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamanın mücadelesini veriyoruz."

 MUHTAR KARADAĞ: "BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Teyneli Mahalle Muhtarı İsmail Karadağ ise, "Başkan Tekintaş ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, "Vatandaşlarmız Altınordu Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan son derece memnun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve onun ekibi olmak üzere, kıymetli Altınordu Belediye Başkanımız ve bütün ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.