Altınordu Belediyesi ilk bayramda farkını gösterdi

TAKİP ET

Altınordu Belediyesi ilk organizasyonundan tam not aldı. Başkan Ulaş Tepe seçim döneminde  " Altınordu'da Milli Bayramlar daha coşkulu kutlanacak" demişti.

Başkan Tepe bu sözünü tuttu. Başkan Tepe, göreve geldikten 3 hafta sonra kutlanan 23 Nisan Ulusal Çocuk ve Egemenlik Bayramında Altınordulu çocuklar doyasıya kutlama yaptı.


Bir hafta süren kutlamalar şehir merkezinin yanında kırsal mahallelerde de gerçekleşti. Organizasyonu Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü yaptı.
Basın Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü birlikte yürüten Onur Yılmaz, "İlkler unutulmaz" dedi.
Onur Yılmaz şu değerlendirmeyi yaptı;

Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’nin milli bayramlar konusundaki hassasiyetini göz önünde bulundurarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizi bir hafta öncesinden başlattık. Toplam 10 kırsal mahallemizde köy okullarında şenlikler düzenledik. Hafta sonu belediyemize ait mekânlarda şenlik organizasyonumuzu yoğun katılımlarla tamamladık. 


Pazartesi günü çocukların çok sevdiğini bildiğimiz Ceviz Adam Müzikali tiyatro gösterisini her biri tıklım tıklım dolu olan 3 seansta tamamladık. Aynı gün Ceren Özdemir Masal ve Oyun Evi’nde farklı bir noktada etkinliğimizde de çocuklar gönüllerince eğlendi. 
Asıl etkinliğimiz ise bugündü. Festival havasında bir gün olsun istedik. Akyazı sahilindeki etkinlik alanımızda bilim şov, mini disko, yüz boyama, maskotlar, şişme parkurlar, uzay küresi, sosis balon, boyama etkinlikleri, sihirbaz, ateşbaz, kukla gösterisi ve müzikli danslarla sevgili kardeşlerimiz unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadılar. Her etkinliğimizde çocuklara Atatürk baskılı tişört, el bayrakları, balon, pamuk şeker hediye ettik. Akşam saatlerinde bando eşliğinde gerçekleştirdiğimiz, vatandaşlarımızın ad yoğun katılım gösterdiği kortejle birlikte bayram programımızı tamamladık. 


Bir hafta boyunca binlerce kardeşimize erişim sağladık. Farklı mekânlarda farklı etkinlikler ortaya koyarak coşkuyu şehrin geneline yaymaya gayret gösterdik. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’nin göreve başlamasının akabinde atanmış bulunduğum Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevimin ilk etkinliğinde hızlıca aksiyon alıp coşkulu bir kutlama ortaya koymamızda emek veren başta birimimiz ekipleri olmak üzere Altınordu Belediyemizin tüm birimlerine ve emekçilerine çok teşekkür ediyorum. 
Güzel bir başlangıç oldu. Dahasını ortaya koymak için çok çalışacağız. Selam ve hürmetlerimle…