
Altınordu Belediyesi'nde Beyaz Masa Zemin Kata İndi
Altınordu Belediyesi, Engelliler Haftası'nda önemli bir hizmete imza attı. Engelli ve yaşlı vatandaşların kamu hizmetlerine kolayca erişebilmesi amacıyla Beyaz Masa Hizmet Noktası, Belediye Hizmet Binası'nın zemin katında da hizmet vermeye başladı.
Altınordu Belediyesi, engelli ve yaşlı bireylerin kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım attı. Daha önce Belediye Hizmet Binası’nın ikinci katında yer alan Beyaz Masa Hizmet Noktası, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında zemin katta da hizmet vermeye başladı.
Yeni düzenlemeyle birlikte vatandaşlar, talep, istek ve şikâyetlerini kolaylıkla iletebilecek, beyan işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Beyaz Masa görevlileri ise başvuruları ilgili birimlere anında ileterek çözüm sürecini hızlandıracak.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yeni hizmet noktasının özellikle engelli ve yaşlı bireylerin belediye hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedeflediğini belirterek şunları söyledi:
“Altınordu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, kamu hizmetlerinden herkesin eşit şekilde faydalanmasını sağlamak en temel önceliklerimiz arasında yer alıyor. Özellikle engelli bireylerimiz ve yaşlı vatandaşlarımız için yukarı katlara erişimde yaşanan zorlukları gözlemledik. Artık belediyeye gelen her vatandaşımız, hiçbir fiziki engelle karşılaşmadan işlemlerini kolayca tamamlayabilecek.”
Altınordu Belediyesi, kentte yaşayan her birey için erişilebilir ve kapsayıcı bir hizmet anlayışını benimseyerek, sosyal belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor.