Altınordu Karapınar Aile Sağlığı Merkezi hizmete girdi

TAKİP ET

Ordu Altınordu Karapınar Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Merkezde hasta kabulüne başlandı.

Ordu Altınordu İlçesi Karapınar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı. Merkezde iki doktor poliklinik yapıyor.


Ordu Organize Sanayi Bölgesi ve  2. Sanayi Sitesi’nin bulunduğu Karapınar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi bulunmadığı için mahalle halkı, Karşıyaka veya  Durugöl Aile Sağlığı Merkezine gidiyordu.


Ordu Sağlık İl Müdürlüğü Karapınar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezini açarak hizmete sundu. Merkezde Dr. Sengül Aksoy ile Dr. Turgay Temiz görev yapıyor. Ayrıca iki aile sağlığı personeli ve 1 hemşire de bulunuyor.
Karapınar Aile Sağlığı Merkezinde birinci basamak poliklinik hizmetinin yanı sıra aile planlaması, izlenimler, laboratuvar tetkikleri hizmetleri veriliyor.
Karapınar Aile Sağlığı Merkezi Karapınar Osb Mahallesi Muhsin Tercan Sokak No:29-1 Altınordu/ORDU adresinde yer alıyor.


MUHTAR BAYHAN ÇAĞRI YAPTI
Altınordu Karapınar Mahallesi Muhtarı Nihat Bahyan, Aile Sağlığı Merkezinin açılmasında emeği olan herkese teşekkür etti.
Mahallenin önemli bir ihtiyacının karşılandığını belirten Muhtar Bahyan,”  Mahallemizde bulunan vatandaşlarımız aile sağlğı için kayıtlarını Karapınar Aile Sağlığı Merkezine alabilirler. Bu işlem e devlet üzerinden yapılabilmektedir” dedi.