Altınordu'nun müjdesini Başkan Tören açıkladı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in müjdelerini Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yaptığı paylaşım ile duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer'e teşekkür eden Başkan Tören paylaşımında şu bilgilere yer verdi: 

"Milli Eğitim Bakanımız ve Milletvekili Adayımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer ile daha da güçlenen ilimiz yeni #TürkiyeYüzyılı’nın eğitim şehri olma yolunda #DoğruAdımlarla ilerlemeye devam ediyor.  

Eğitim alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını ilimize kazandıran Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’in İlçemize yatırım onayını verdiği 104 derslikli 5 Okul ve200 kişilik Pansiyon’a ilave olarak şehrimize iki yeni müjdesini daha sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Çavuşlar Özel Eğitim Okulu (6 Derslikli)  

Altınordu Belediyesi olarak Çavuşlar mahallemizde projelendirip yapımına başladığımız ilimizde belki de bölgemizde bir ilk olan özel çocuklarımıza hizmet verecek Özel Öğretim ve Rehabilitasyon Merkezinin yapımı Millî Eğitim Bakanlığımızca üstlenilerek yatırım onayı bugün itibariyle geldi. 

Altınordu OSB Okul Öncesi Eğitim (8 Derslikli)  

Altınordu Belediyemiz ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimi iş birliği ile projelendirilip yapımı planlanan Altınordu OSB Anaokulu projemiz de bugün itibariyle Millî Eğitim Bakanlığımızdan yatırım onayı aldı. Üretim ve İstihdam merkezi olan Organize Sanayi bölgemizde özellikle binlerce kadınımızın çalıştığını göz önüne aldığımızda bu yatırımın ne derece önemli olduğu daha net bir şekilde anlaşılacaktır. 

Kısa sürede eğitim alanında ilimizin kaderini değiştirecek ve ilimizi, şehrimizi bir eğitim kentine dönüştürecek dev yatırımlar için Milli Eğitim Bakanımıza şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. 

Yeni #TürkiyeYüzyılı’nda güçlü #Ordu güçlü #Altınordu için #DoğruAdamlarla yola devam."