Altınordu'nun yıldızı parlıyor

TAKİP ET

Başkan Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar Altınordu’yu erişilebilir, ulaşılabilir ve yaşanabilir şehirler liginde bölgesinin yıldızı parlayan kenti haline getirdi.

Şehrin ulaşım ağında konfor dönemini getiren asfalt ve beton yol seferberliğini kesintisiz bir şekilde sürdüren Altınordu Belediyesi beton yol programının Şenocak mahallesi etabını da geride bıraktı.

 

ŞENOCAK MAHALLESİ ETABI DA GERİDE KALDI

 

Altınordu Belediyesinin uzun yıllardır ulaşımın çileye dönüştüğü bölgelere güvenli standardı yüksek ve konforlu bir ulaşım imkânı getiren beton yol çalışmalarında bu defa yüzlerin güldüğü adres Şenocak Mahallesi Pelitli sokak oldu.

Mahalle sakinlerinin tozundan çamurundan yıllardır mustarip oldukları araç trafiğine imkân vermeyen yolda çalışmalar Altınordu ekiplerince kısa sürede tamamlandı. Bayramlı, Şenocak, Gökömer bağlantısı da olan yol beton konforu ile buluşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Muhtar Sadık Uzunlar “Gönül belediyeciliği demişti, gönüllere taht kurdu Aşkın başkanımız. Biz bu hizmeti hiç görmedik hayal olan bir şey gerçekleşti. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Aşkın Tören başkanımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMETLERİMİZ İLE VATANDAŞLARIMIZIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYE RIZALARINI VE HAYIR DUALARINI KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yılların sorunlarına tek tek çözüm üreten bir belediye olduklarını belirten Başkan Aşkın Tören “sorunlara çözüm odaklı ve insan merkezli yaklaşımımız ile hizmet üretiyoruz. Planlı programlı bir çalışma ile hem kentin ihtiyaçlarını hem de yılların beklentilerini karşılamak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Eksikleri tamamlıyor, şehrimizi erişilebilir, ulaşılabilir ve yaşanır şehirler liginde her geçen gün bir üst sıraya yükseltiyoruz. Atılım yılı ilan ettiğimiz bu çalışma dönemimizde çok daha kapsayıcı ve çok daha büyük hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye rızalarını ve hayır dualarını kazanmaya devam edeceğiz” diye konuştu