Altınordu şantiye gibi oldu

TAKİP ET

Altınordu’da merkezin sıfır noktasından kırsalın en yüksek zirvesine kadar uzanan hatta dört koldan altyapı, üstyapı ve yol çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi şehri adeta şantiyeye çevirdi.

Merkezde altyapı, sokak sağlıklaştırması, parke yol, baskı beton kaldırım, deforme olan yollarda yenileme ve yeni yol açma çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi ekipleri kırsal ulaşım ağında da hummalı bir asfalt ve beton yol seferberliği yürütüyor.

 

YILLARDIR BEKLENEN HİZMETLER BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR

 

Başkan Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez başlattığı hizmet seferberliği ile yılların akut sorunlarına bir bir neşter vuran Altınordu Belediyesi, 2022 yılında altyapı ve ulaşım alanındaki hizmetlerini zirveye taşıdı. Kasım ayında hava koşullarının elverişli gitmesini fırsata çeviren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geride kalan 25 günde 425 noktada önemli çalışmalara imza attı.

Merkezde kadim mahalleleri tarihi dokuya uygun olarak yeniden ayağa kaldıran Altınordu Belediyesi, altyapı yetersizliği sebebiyle her yağışta yıllardır yaşanan su taşkınlarını da hayata geçirdiği altyapı yatırımları ile önemli oranda çözüme kavuşturdu. Yatırım ve çalışmalarını 'bütün şehir eşit hizmet' ilkesiyle gerçekleştiren Altınordu, beton yol ve asfalt seferberliği ile kırsal mahallelerin de ulaşımda kaderini değiştirdi. Tüm hizmet birimleriyle mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olan Altınordu Belediyesinin yoğun çalışma temposu vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “BİZİM BU ŞEHRE BİR SÖZÜMÜZ VAR DURMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ, AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Sahada devam eden çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Altınordu’muzu adeta şantiyeye çevirdik. Hem merkezde hem kırsalda yıllardır beklenen hizmetleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Özellikle merkezde altyapı üstyapı ve ulaşım alanında tarihi hizmetlere imza attık. Bu çalışmalarımız şehrimizin kalbi olan kent merkezimizin hem ekonomik yönlü hem sosyal kültürel yönlü bölgesinin bir çekim merkezi olmasını sağlayacak. Bizim bu şehre bir sözümüz var; durmayacağız, yorulmayacağız, aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.