Altınorduluların şikayetçi olduğu o uygulamaya Başkan Tepe son verecek!

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanlığını ezici üstünlükle kazanan Ulaş Tepe'nin ilk yapacağı iş belli oldu. Altınorduluların şikayetçi olduğu o uygulamaya Başkan Tepe son verecek.

“Altınordu,  Altınordulularla birlikte yönetilecek” sözü veren Başkan Ulaş Tepe seçimlerde tarihi fark atmıştı. En yakın rakibine % 12 oranında fark atan Başkan Tepe’nin, halkın isteklerine önem veren bir hizmet anlayışı sergilemesi bekleniliyor.


O uygulama son bulacak
Altınordu Belediyesi hizmet binasının yanında bulunan Okullar Caddesi önceki yönetim tarafından trafiğe kapatılmıştı. Caddenin trafiğe kapatılması bölgede büyük sıkıntılara neden olmuştu.


Bu konudaki sıkıntılar seçim sürecinde Ulaş Tepe’ye iletildi. Ulaş Tepe’de Okullar Caddesinin tek yön trafiğe açılmasına sıcak baktığı öğrenildi. Başkan Tepe, seçim çalışmalarında bu konuyu çözeceğini söylemişti.


Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin göreve başladıktan sonra ilk iş olarak, Okullar Caddesini trafiğe açıp bölgedeki sorunu çözeceği ifade ediliyor.
Bölge sakinleri de Okullar Caddesi’nin trafiğe açılması ile birlikte bölgede trafik sorununun hafifleyeceğini belirtiyorlar.