Altunel: Bu dönemde yanımızda olan tek kişi Başkanımız Hilmi Güler olmuştur

TAKİP ET

Özel Umut Hastanesi Sahibi İdris Altunel,  Koronavirüs salgınıyla mücadelede yanlarında olan tek kişinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olduğunu açıkladı.
Altunel, “ Bir O sahip Çıktı” başlığıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Altunel’in açıklaması şöyle;
Özel Ordu Umut Hastanesi olarak Pandemi ile il genelinde önemli bir görevi başarıyla yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Temizlik görevlisinden doktoruna, hemşiresinden hasta bakıcısına kadar tüm personelimizi, bu özverilerinden dolayı kutluyorum.
​Bu süreçte kurumumuzun yanında yer alan, sorumluluk mevkiindeki tek şahsiyet Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanımız Hilmi Güler beyefendi olmuştur. Bu kurum bizlerin değil, Ordu halkınındır. Bu bilincin farkında olduğunu Sayın Bakanımız göstermiştir. Bizlere Ordu’nun dertleri ile dertlendiğini,24 saat telefonunun açık olduğunu, elinden gelen her türlü haklı taleplerde yanımızda olduğunu göstermiştir. Hastanenin çevre düzenine hassasiyet göstererek bizzat ilgilenmiştir.
​Ordu halkı için hiçbir hizmet ve fedakârlıktan kaçınmayan değerli başkanımız Sayın Hilmi Güler’e şahsım, sağlık çalışanlarımız ve Ordu halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”