Anemon Ordu Otel

TAKİP ET

Dünyanın en büyük fındık üreticisi olan Ordu’da bulunan alana sahip Anemon Ordu Otel, 5 katta toplam 92 odasıyla 4 yıldızlı otel kategorisindedir. Bu odalardan bir tanesi engelli misafirlerimiz rahat edecek şekilde düzenlenmiştir. 66 odamız ise sigara içen misafirlerimizin kullanımına uygundur. Ne yazık ki hayvan dostlarımızı misafir edecek odamız bulunmamaktadır.

Şehir ve de iş oteli olma özelliğinden dolayı hem gezmek hem de kongre, iş toplantıları ve özel organizasyonlar düzenlemek isteyenlere ev sahipliği yapma imkanına sahiptir. İster şehri gezip görmek amacıyla ister iş amacıyla olsun, huzurla konaklayabileceğiniz, kendinizi evinizde hissedeceğiniz otelimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Güne güzel bir başlangıç yapmanız için zengin bir açık büfe kahvaltı sunan restoranımız Ordu otelimizde de hizmetinizdedir. Şehir gezilerinizden veya yoğun geçen toplantılarınızdan sonra günün yorgunluğunu atmak için Anemon Ordu Otel bünyesinde bulunan açık havuzumuzun keyfini çıkarabilir, seyahatiniz ve konaklamanız esnasında sporunuza oteldeki fitness salonumuzda devam edebilirsiniz.

Otelimizde bir adet balo salonu, 2 adet toplantı salonu, özel iş toplantılarının yapılabilabileceği 1 adet toplantı odası, Fitness, açık Yüzme Havuzu ve akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz bir A la Carte restoran bulunmaktadır.

Yason Salonu 220 kişilik konferans, 100 kişilik sınıf ve 100 kişilik banket düzeninde toplantı kapasitesine sahiptir.

Bolaman Salonu 45 kişilik konferans, 36 kişilik sınıf ve 30 kişilik banket düzeninde toplantı kapasitesine sahiptir.

Vona Salonu 45 kişilik konferans, 36 kişilik sınıf ve 30 kişilik banket düzeninde toplantı kapasitesine sahiptir.

VIP Salonu 100 kişilik konferans, 60 kişilik sınıf ve 50 kişilik banket düzeninde toplantı kapasitesine sahiptir.

Fitness ve Açık Yüzme Havuzu Anemon Ordu Otel'deki tüm misafirlerimizin kullanımına açık olup ücretsizdir.

Ordu otelimize aracıyla gelen misafirlerimiz için ise 50 araçlık açık ücretsiz otopark mevcuttur.

Misafirlerimize ücretli kuru temizleme, çamaşır yıkama ve ütü hizmeti de vermekteyiz. Ayrıca ücretli havaalanı transfer hizmeti de sunmaktayız..
Anemon Ordu Otel, Fındık diyarı Ordu’da, şehrin batı tarafında, sahilde denize sıfır konumda, şehre çok kısa yürüyüş mesafesindedir.

Ordu - Giresun havalimanına 23 km, Ordu Otobüs Terminaline, Ordu şehir merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır.

Yason burnu ve kilisesi’ne 22 km, Boztepe Teleferiğine 1,4 km, Kurul kayalıkları’na 10 km ve Yoroz Kent Ormanına 14 km mesafededir.

Anemon Ordu Otel şehir merkezinde, pek çok yere kolaylıkla ulaşabileceğiniz, kendinizi evinizde hissederek huzurla konaklayabileceğiniz bir konumdadır.

Giresun - Ordu havalimanı hem iç hat hem de uluslararası uçuşların yer aldığı bir havalimanı olup pek çok havayolunun tarifeli seferi bulunmaktadır.

Giresun - Ordu havalimanından Havaş servisi ile otele kolayca ulaşabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimize ücret karşılığı havalimanından transfer hizmeti de vermekteyiz.

Ayrıca Türkiye’nin pek çok şehrinden Ordu'ya düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Ordu otogarından otelimize taksi veya toplu taşıma ile ulaşım mümkündür.

Özel araç ile gelinmesi durumunda, otelin hemen önünden geçen Karadeniz Sahil Yolu ile kolaylıkla otele ulaşabilirsiniz.