Anne babaya hediye tavsiyeleri! Farklılığınızı hissettirin!

TAKİP ET

Anne Babaya Hediye Tavsiyeleri! Farklılığınızı Hissettirin…

 

Çok ilginçtir ki bizlere ömürlerini adayan ebeveynlerimiz, onlar için küçük sürprizler yaptığımızda bile mahcup olur, ‘’Ne gerek vardı kızım, kendine alsaydın sende olması beni daha çok mutlu ederdi’’ gibi içten sözlerle utanırlar. Halbuki onlar için ne yapsak az. Sonuçta başarılarımız her ne kadar bizim çabamızla meydana gelse de onların bize kattıkları ve destekleri oluşturdu benliklerimizi. Ailelerimiz her sabah bizden evvel uyanıp kahvaltımızı hazırlayıp, günümüz güzel geçsin diye güzel sözleriyle de motivasyon sunmasaydı ne olurdu? Hastalandığımızda bize çorba yapıp moralimiz düzelsin diye her şeyi yapan annelerimiz, yeteneklerimizin ortaya çıkması için her boşluğunu bizle dolduran babalarımız elbette her şeyin en güzelini hak etmekte. Yetişkin olup kendi ayaklarımızın üzerinde durduktan sonra bile onların manevi desteğini, varlıklarının verdiği huzuru isteriz hep. Bunun yanında da onların da hayatlarına değer katacak hediyeler vermeyi ihmal etmeyiz. Anneler Günü, Babalar Günü, doğum günleri, evlilik yıldönümleri, bayramlar, yılbaşları gibi onları sevgi ile kucaklayıp şımartmak istediğimiz bu günlerde, kendilerini çok özel hissettirecek hediyeler bodo.com deneyimlerinde.

Anne babaya hediye tavsiyeleri

Siz ailenize, çoğunun ailelerine sunduğu hediyelikleri değil, onları gerçekten hayata bağlayacak hediyeleri sunmalısınız. Biblo yahut yeni bir saksı, yeni renkte okey takımı yerine birlikte hiç yaşamadıkları heyecanları yaşama şansı sunun mesela! bodo.com, ‘’Tatil’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Romantik’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Uçuşlar’’ gibi daha bir çok temada yüzlerce deneyim hediyesi ile sizlerle! Hediye seçimi yaparken dikkate alacağınız durumlar ise: ihtiyaç duydukları bir terapi yahut dinlendirici bir deneyim var mı, boş vakitlerini nasıl geçiriyorlar, birlikte yapmayı hayal ettikleri bir şey var mı, onlara biraz aksiyon mu gerekir ya da dinginlik mi? Bu gibi konuları kafanızda netleştirerek seçimlerinizi daha kolay yapabilirsiniz. Örneğin, her ikisi de çalışan bireyler ise belki de çeşitli masaj terapileri onları çok sevindirir. Emekli ya da evde çok vakit geçiren insanlar ise de ilgi alanlarına hitap edebilmesine özen göstererek yaşamlarına canlılık ve enerji katacak deneyimleri düşünebilirsiniz.

 

Anne babaya alınacak en güzel hediyeler

En şık sunumlar, en etkileyici sürprizler en güzel hediyeler her zaman bodo.com’da https://bodo.com/tr/hediyeler/anne-baba/! Onlara bu zamana kadar ne yapmadıklarına pişman olacak kadar çok sevecekleri, ‘’İki Kişi için Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ bodo’dan! Hem kalpleri hem vücudu ısıtacak, huzur dolu tatil deneyimi, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. En keyifli sohbetler için ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’. Ailenizin mutfağında artık saatler çok daha eğlenceli geçecek, ‘’İki Kişi için Et Yemekleri Yapım Dersi’’. Bu dünya harikalarını kim sevmez ki? ‘’Aile için Dolphinarium Gösterisi’’. Anı yaşamayı seven ailelere, ‘’Aile için Melen Çayı Rafting’’. Bu evlilik yıldönümleri dolu dolu geçsin, bol bol eğlensinler istiyorsanız, ‘’Arkadaş Grubu için ATV Safari’’ deneyiminde arkadaşlarıyla birlikte harika bir gezi şansı tanıyın. İçtenliğinizi hediyelerinizle gösterebilmek, bodo ile artık çok daha kolay.