Arslan kardeşlerden 2'si öldü 1'i sağlığına kavuştu

TAKİP ET

 
Koronavirüs salgınından yaşamını kaybeden iki kardeş birer gün aralıyla toprağa verildi. Üçüncü kardeş ise koronavirüsü yenmeyi başardı.
Perşembe’nin Hacılar Mahallesi’nden Kemal, Ali ve İsmail Arslan kardeşler koranavirüs nedeniyle tedavi altına alındı.
Kardeşlerden Ali dün sabah yaşamını kaybetti. Ali Arslan aynı gün Hacılar Mahallesi’nde toprağa verildi. Akşam Kemal Arslan’ın ölüm haberi geldi. Kemal Arslan bugün Hacılar Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.
İki kardeşin cenazesine 1. Derece yakınları ile görevliler katıldı. İki kardeşini kaybeden İsmail Arslan’ın ise koronavirüsü yendiği bilgisi geldi.
Virüs cenazeden mi bulaştı
Arslan kardeşlere koronavirüsün Hacılar Mahallesi’ndeki bir cenazeden bulaştığı tahmin ediliyor.Cenazeye İstanbul’dan katılanların olduğu ve virüsü bulaştırdığı belirtiliyor.
Cenazeye dahi gidemedik
İki kardeşin ölümü büyük üzüntü yarattı. Arslan kardeşlerin dayısının oğlu Ordu Eski Tuhafiyeciler Odası Başkanı Selami Doğan, üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi. Doğan,”
Arkadaşlar, Dünyamız 2020 yılında çok tehlikeli bir süreçten geçmektedir. Salgın bir virüs insanları en sevdiklerinden bile ayrı koymaktadır. Şahsım 1’er gün arayla Halamın iki tane evladıAli ve Kemal Arslan’ın   virüs ten öldüğüne şahit oldum. Ölüm Allah'ın emri. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olur inşallah. Acı olan cenazelerine gidememiş olmamızdır. Her şey de bir hayır vardır! Allah bu salgın hastalıktan herkesi korur inşallah.”şeklinde paylaşım yaptı.
Hacılar karantina altında
Perşembe Hacılar Mahallesi Ordu Valiliğince karantina altına alınmıştı. Mahallede halen karantina tedbirleri uygulanıyor. Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin” Koronavirüs nedeniyle 14 günlük süresi 24 Nisan tarihinde dolacak. Şuanda tedbirlere uyuluyor. Karantinanın devamı edip etmeyeceği konusunda kararı Valilik verecektir” dedi.