Aza Şanlı: Muhtarın kararı bizi bağlamaz

TAKİP ET

Gürgentepe  Belediye Başkanının gündeme düşen olay görüntüsü karşısında Mahalle muhtarları imza ile başkana destek olurken, ilçedeki bir azadan tepki geldi.

Türkiye'ye  gündem olan Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’e Gürgentepe Mahalle Muhtarlarından destek gelmişti. Yaşanan olaylar karşısında olayın kumpas olduğunu iddia eden başkan Yaşar Şahin’in açıklamasının ardından ortak bir bildiri yayınlayan muhtarlar, Başkan Şahin’in yanında olduklarını ifade etmişlerdi.

Durum karşısında Akören Mahallesi birinci azası Erkan Şanlı sosyal medya hesabında, muhtarların aldığı kararın kendilerini bağlamadığını ifade etti.

Şanlı, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

“Muhtarların Destek İmzasına Karşı Düşüncem: Akören mahallesi birinci azası olarak, bu imzadan hiç bir haberim yoktur ve kendi şahsi düşüncem bu destek imzasını kabul etmiyorum. Başkan istifa etse acaba bu imza atan muhtarlarda mı istifa edecek. İki dönemdir belediye Akören mahallesinde yol mu yaptı, oski dört dörtlük su hizmetimi yaptı mı, 50 yıllık elektrik direklerini mi değiştirdi. Ömürleri boyunca başları eğik yaşayanlara, bir dakika dik durmak ağır gelmiş sanırım.”
(Ünyenethaber)