BAŞARILI DOKTORLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

TAKİP ET

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği uhdesinde görev yapan doktorlara başarılı çalışmalardan dolayı Valilik Makamı tarafından başarı belgesi verildi.

Ordu Valiliği tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen doktorları belgelerini takdim etmek üzere Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu makamında kabul etti.

Genel Sekreter Küçükoğlu: “İlimizin sağlık alanında üst noktalara ulaşması ile kaynaklarının daha iyi değerlendirilebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek fiziki şartlar ve gerekse sağlık çalışanlarımız açısından önümüze koyduğumuz hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Bu hedefleri gerçekleştirmede en büyük gücümüz nitelikli ve çalışkan sağlık personelimizdir. Birliğimiz uhdesinde görev yapan hekimlerimizin gösterdikleri üstün başarı ve özverili tutumu Valiliğimiz tarafından da fark edilerek başarı belgesiyle ödüllendirilmişlerdir. Hekimlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca buradaki arkadaşlarımızın nezdinde şu an burada olmayan ancak, görevini sorumluluk bilinci, özveri ve samimiyetle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızı da kutluyorum ” dedi.

Başarı Belgesiyle ödüllendirilen doktorlar şunlar;

SB-ODÜ EAH:

1. Yrd. Doç. Dr. Abdullah ERDİL (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı)

2. Yrd. Doç. Dr. Yunus GÜZEL (Ortopedi Uzmanı

3. Uz. Dr. Didem ARMAN (Neonotoloji Uzmanı)

ORDU DH:

1. Uz. Dr. Melih ÜRKMEZ (Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı)

2. Uz. Dr. Tayfun ÖNEY (Ortopedi Uzmanı)

3. Uz. Dr. Metin SAĞLAM (Çocuk Cerrahi Uzmanı)

4. Uz. Dr. Mehmet DENİZ (Göğüs Kalp Damar Cerrahi Uzmanı)

5. Uz. Dr. Piltan BÜYÜKKAYA (Hematoloji Uzmanı)

6. Uz. Dr. Neşe ŞEN KAYA (Nöroloji Uzmanı)