Başkan Bodur: Bu yolun sonu şampiyonluktur

TAKİP ET

Ankara’da TFF mali genel kuruluna katıdıktan sonra 2.ve 3. Lig Fikstür çekimine katılan 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur 52 Orduspor FK takımının 2020-2021 sezonunda lige güzel bir başlangıç yapacağını umduğunu söyleyerek “çektiğimiz fikstür adeta sezon sonunun habercisi gibi oldu”dedi.

2020-2021 Futbol sezonunun ilk karşılaşmasını sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile seyircisi oynayacak olan 52 Orduspor FK takımı ligin 2. Haftasında Muğla deplasmanına giderek Muğlaspor ile karşılaştıktan sonra 3. Haftada sahasında Kozansporı ağırlayacak.

Fikstür çekimini değerlendiren 52 OrdusporFK başkanı Şükrü Bodur iyi bir fikstür çektik şansımız yanımızdaydı henüz grubumuzdaki takımları biz çok iyi tanımıyoruz ama bizim iyi bir ekip olduğumuz Ankara’da fikstür çekimine gelen tüm takımlar biliyor”diyerek çektiğimiz fikstür inşallah sezon sonundaki şampiyonluğumuzun haabercisi olur dedi.

Erzurum kampınıda kısaca değerlendiren Başkan Bodur takımımız pandem nedeniyle lig takımları ile hazırlık maçı oynamayacak ancak geniş bir kadromuz olduğu için kendi aralarında çift kale yaparak lige hazırlacaklar bende Cuma günü Erzurum’a giderek 2-3 gün takımızın yanında olarak çalışmalarınıtakip edeceğim”diyerek 15 Eylül’de Ordu’ya geleceğini belirtti.