BAŞKAN ÇELENK TEŞEKKÜR ETTİ

TAKİP ET

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 1 Kasım seçimlerinden hem Ordu'da hem de Türkiye genelinde büyük bir zaferle çıktıklarını belirterek, 'Biz bu seçimi dualarla kazandık' dedi.

1 Kasım seçimlerinden AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkması için büyük bir kesimin dua ettiğini belirten AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, “AK Parti’yi dualar iktidar yaptı. Bu seçimde dünya mazlumlarının, Filistinli, Arakanlı, Iraklı, Suriyeli, hülasa dünya  mazlumların gözyaşı döken mazlumların duaları vardı. Paraleli, HDP’si, malum medyası ne kadar şer güçler varsa bu seçimde kirli ittifaklarına rağmen başaramadılar” diye konuştu.

  AK Parti olarak 12. seçimde de hem Türkiye genelinde hem de Ordu’da açık ara birinci parti olarak çıktıklarını belirten Çelenk, “AK Parti Ordu’da yüzde 63 oy alarak yine hemşehrilerimizin tercih ettiği parti olmuştur. En yakın rakibimizin oyu yüzde 23’tür. Diğer partileri de eklediğimizde hepsi bir AK Parti etmemektedir. AK Parti tabelasını bu millet astı, biz milletten geldik, millet ile yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk’in açıklamasının tam metni şöyle:

“Selam olsun, Akkuş’a, Aybastı’ya, Altınordu’ya, selam olsun Çamaş’a, Çatalpınar’a, Çaybaşı’na, selam olsun Fatsa’ya, Gölköy’e,Gürgentepe, Gülyalı’ya, selam olsun, İkizce’ye, Kabadüz’e, Kabataş’a, Korgan’a, Kumru’ya, selam olsun. Mesudiye’ye, Ulubey’e Ünye’ye selam olsun. % 63 oy vererek AK sevdasını belgeleyen 281 bin AK sevdalıya selam olsun. 

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK

1 Kasım seçimleri hem Türkiye’de hemde Ordu’da  Allah’a hamd olsun büyük bir olgunluk ve demokrasi şöleni havasında geçti.  Milletimiz tercihlerini kullanırken istikrardan yana, hizmetten yana , ‘Türkiye’yi 2023 hedefine taşıyacağım, benim sevdam Türkiye’ diyen , ‘Benim sevdam 2023‘de Türkiye Dünya’nın en büyük ekonomisine girecek’ diyen, ‘Ben milliyim’ diyen AK Parti’den yana oldu,

7 Haziran’da gerek AK Parti Genel Merkezi, gerekse Ordu il teşkilatı olarak büyük ders aldık, dersimize çalıştık. 730 bin Ordulu hemşehşehrim ne diyor diye onlara kulak verdik. Hiç şüphesiz, milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Bu karara saygı bizim için ve bütün siyasi partiler için bir zarurettir. AK Parti bugün kendisini milletine karşı tescillemiş, “Ben artık milletin partisiyim’ demiştir. 

“BU SEÇİMİ DUALARLA KAZANDIK”

Dünya mazlumlarının duası daha çok vardı bu seçimde. Filistin’li, Arakan’lı, Irak’lı, Suriye’li, hülasa dünya  mazlumların ‘Türkiye’yi muzaffer eyle. Bizi kurtarsa kurtarsa büyük Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Hoca kurtarır’ diye Rabbine gizlice nida da niyazda bulunan gözyaşı döken mazlumların duaları vardı bu seçimde. Paraleli, HDP’si, malum medyası ne kadar şer güçler varsa  bu seçimde kirli ittifaklarına rağmen başaramadılar. AK Parti bir yana diğerleri bir yana idi bu seçimde. Ama sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardı bu seçimde, ne yapsalar boştu, göklerden gelen bir karar vardı bu seçimde. Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardı bu seçimde, yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardı, yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardı bu seçimde…

“ORDU BİZİ BAĞRINA BASTI”

Kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar milletine, Ordu’ya hizmet sevdasından başka bir şey düşünmeyen AK Parti, yine milletimizin teveccühü ile bugün Ordu’da başta Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Ordu sevdalısı hemşehrimiz Prof.Dr.Numan Kurtulmuş öncülüğünde, Oktay Çanak beyle, Metin Gündoğdu beyle, Ergün Taşçı beyle,Mehmet Kara beyle birlikte tarih yazdık. Şimdi onların tek derdi Ordu’ya hizmet etmek olacak, hadimül hademeyn olacaklardır. 

“BU TABELAYI MİLLET ASTI, MİLLETİMİZ İLE YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti 12’nci seçiminden de hem Türkiye genelinde hem de Ordu’da açık ara birinci parti olarak çıkmıştır. AK Parti Ordu’da %63 oy alarak yine hemşehrilerimizin tercih ettiği parti olmuştur. En yakın rakibimizin oyu % 23’tür. Diğer partileri de eklediğimizde hepsi bir AK Parti etmemektedir. AK Parti tabelasını bu millet astı, biz milletten geldik millet ile yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.

“TAYYİP ERDOĞAN’A MİNNET DUYUYORUZ” 

Başta bu kutlu davanın kurucusu liderimiz 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bugün bir kez daha minnetle şükranla kendisine teşekkür ederken emanetine sahip çıkmanın bahtiyarlığı içinde olduğumuzu belirtmek isteriz.

“TEŞKİLATIMIZA BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

12 seçimdir zaferle çıktığımız bu yolda,  bizi yalnız bırakmayan öncelikle 280 bin oyu ile bize destek veren AK sevdalı seçmenlerimize, 730 bin Ordu’lu hemşehrilerimize, canını dişine takarak can hıraş çalışan, İl Yönetim Kurulu Üyelerime, 19 İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Beleiye Başkanlarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize, her seçim sokak sokak ev ev bildirimizi dağıtan İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimize, 19 İlçe Kadın Kolları Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine, elinde bayrağı, omzunda ağır yükü  ile en ön saflarda bizi daha ileri taşıyan İl Gençlik Kolları Başkan ve Üyelerine, 19 İlçe Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, İl Engelliler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi başkan ve yönetim kurulu üyelerine, 735 mahalle başkanlarımıza, 1947 sandığımıza sımsıkı sahip çıkan sandık kurulu üyelerimize, İl SKM Başkanlığımızı başarı ile yürüten İl Başkan Yardımcımız Halil Öz ve ekibine  teşekkürü bir borç biliyorum.

“MANEVİ ÖNDERLERİMİZ HEP YANIMIZDAYDI”

Ayrıca ;  Ordu’muzun, dua ordusunun manevi önderlerinden, kendileri ile birlikte talebelerine, müridlerine gece teveccüh kıldıran, tesbihatlar çektiren, Yasinler okutan, eli öpülesi dualarında bizleri eksik etmeyen AK Parti’nin zaferden zafere koşması ümmetin selamete kavuşması için Allah (c.c.) niyazda bulunan manevi önderlerimize Bulancak’lı Nuri hoca efendiye, Korgan'lı Ahmet Ali Alantepe hocaefendi'ye, Aybastı'lı Dursun Akbalık hocaefendi'ye, duasına her zaman  inandığımız bacılarımızı toplayarak, hatimler indiren, kelime-i tevhid okutturan Hatice Gönül ablamıza, Nazlı Bulduk annemize, ak saçlı dedelerimize, nur yüzlü ninelerimize, bize inanan ve güvenen gücümüze güç katan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ordu’lu hemşehrilerimize, özellikle bizden hiçbir zaman maddi ve manevi yardımını esirgemeyen, çalışmalarımızın her aşamasında bizimle olan, tecrübesi ile üst aklı ile bize yol gösteren teşkilatımızın bel kemiği, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a Sonsuz teşekkür ediyorum”