Başkan Kibar: 1.5 milyonluk yatırım sözü aldık

TAKİP ET

Fatsa'dan oluşturulan heyetle birlikte  İstanbul'da yaşayan Fatsalı, Ordulu  iş insanlarını ziyaret eden  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindekiler Mutlu bir şekilde Fatsa'ya döndüler.
Fatsa'lı Ordu'lu iş insanlarını eğitime katkı sunmaları için ziyaret eden heyet, Fatsa'ya çocuklarımızın eğitimi için söz verilen 1.5 milyonluk yatırım sözüyle döndüler.
Fatsalı gençlerimize daha güzel bir gelecek için yollara  düştük diyen  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı : ''Ordulu hayır sever iş insanlarımıza heyetimizle ile birlikte iki gün boyunca yaptığımız ziyarette geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için 1.5 milyonluk yatırım sözü aldık. 
Eğitimde daha güzel yarınlar için birlik ve beraberlik ruhu ile hizmet ettiğimiz Fatsa’ya kazandırdığımız eğitim yatırımından ötürü Kaymakamımız Sn. Ömer Lütfi Yaran, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. İsa Yüksel, Fatsa Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Muhammet Ancaza, MEB özel büro görevlisi Mehmet Hafızoğlu hocamıza, eğitim gönüllüsü iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyor; işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Rabbim, eğitim için yapacakları yardımlarından dolayı Ordulu iş insanlarımızın bu hayrını kazançlarının bolluk ve bereketine tevdi etsin.'' dedi.