Başkan Tandoğan; Dövecekseniz beni siz dövün başkasına dövdürmeyin

TAKİP ET

AK Parti Perşembe ilçe teşkilatına seslenen Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “Pandemi (salgın) sürecinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde bazı aksaklıklar da olabiliyor. Bütün bunları sizlerle istişare edip konuşmak istiyoruz. Bizler Perşembe’nin sorunlarının ne olduğunu, vatandaşlarımızın bizden neler istediklerini çok iyi biliyoruz. Bu istek ve talepleri bir bir yerinde görerek çalışmalarımızı ona göre düzenliyoruz. Ona göre devam ettiriyoruz. Şehir merkezinde yaşayanların ihtiyaçları çok farklı, kırsalda yaşayanların ihtiyaçları çok farklı. Biz bu isteklerin ortak noktalarını bulup belediye olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz.” diye konuştu.  
ACELECİLİĞE GEREK YOK BİRAZ SABIR
Perşembe’nin önemli bir destek gördüğünü ifade eden Tandoğan, “Sağ olsunlar başkanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız Perşembe’ye ayrı bir önem veriyor.  Biz aslında çok şanslıyız.  Büyükşehir Belediye Başkanımız her hafta Perşembe’den sahilden gelip geçiyor. Nelere ihtiyacımız olduğunu çok iyi biliyor. Ben de benden beklentinin çok olduğunun farkındayım. Ama biz öncelikle dedik ki gönüllere gireceğiz ondan sonrada isteklere göre hizmetimize devam edeceğiz. Yavaş yavaş devam edeceğiz. Süreci en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Talep çok olunca biraz acelecilik oluyor.  Ben hemşerilerimizden bizi biraz sabırla karşılamalarını istiyorum.” şeklinde konuştu.  
HİZMETLERİMİZ GÖZÜKMÜYORMUŞ GİBİ DAVRANILIYOR
Tandoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada biz bizeyiz bunları söylemek istiyorum. Büyük bir sabırsızlık var, hizmetlerimiz gözükmüyormuş gibi davranıyorlar. Burada size çok iş düşüyor. Mahallede bir sokağa giriyoruz orayı yapıyoruz ama işin içine girince ne sokakçıklar, çok caddecikler, çok mahallecikler var. Malum arazimiz çok geniş. ‘Bizim sokağa, bizim mahalleye ne zaman geleceksiniz, ne zaman yapılacak’ diye sitemler alıyoruz. Kimse merak etmesin biz yapacağımız hizmetleri önceden muhtarlarımızla istişare edip öyle gerçekleştiriyoruz. Ne yazık ki biz halen mahalle temsilciliklerimizi faaliyete geçiremedik.  Bunda da bizim eksikliğimiz oldu. Onu görüyorum ve bu eksikliği gidermek istiyorum. Mahalle temsilcilerimizin beni daha çok sık ziyaret etmelerini istiyorum. Mahallelerindeki sorunlarını bize taşımalarını istiyorum.”
BİZE DE YATMAK DÜŞMÜYOR
“Arkadaşlar sizler bizim için çok önemlisiniz belki bunun farkında değilsiniz. Belki her istediğiniz yapamayabiliriz ama sorunlarımızı bilirsek zaman içinde çözebiliriz.” Diyen Tandoğan sözlerini şöyle tamamladı: ”Sayın bakanım (OBB Başkanı Hilmi Güler) sabah üçlerde yatıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız 2 saat uykuyla çalışıyor. Bize de yatmak düşmüyor. Çalışıyoruz, yoruluyoruz hizmetlerimizle ilgili sizlerin desteğini bekliyorum.  Sizlerin büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Eksikliğimiz olabilir,  kırgınlığımız olabilir. Kırılabiliriz ama bütün bunlar aile içinde kalmalı. Döveceksek birbirimizi dövelim. Sizden istirham ediyorum beni kimseye dövdürmeyin. Siz dövün ama beni kimseye dövdürmeyin. Bu benim için çok önemli. Biz buraya gönül verdik, sizler gönül verdiniz.  Bu hizmet tamamen bir gönül meselesidir. Hep birlikte olmalıyız.” ARİF KALAFAT