Başkan Tandoğan, şikayet ve önerileri halkın ayağına giderek dinliyor

TAKİP ET

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayim Tandoğan, halkın sorunlarını dinlemek için halkın ayağına gidiyor. Başkan Tandoğan 54 mahallede halkla buluşma toplantıları düzenliyor.
Başkan Tandoğan ilk toplantıyı Yazlık Mahallesi’nden başlattı.  Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Calis,  Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Gündoğdu, Gençlik Kolları Başkanım Semih Dede ile birlikte Yazlık Mahallesi sakinlerinin şikayet ve önerilerini dinleyen Başkan Tandoğan’a Yazlık Mahallesi Muhtarı İsmet Sarı teşekkür etti.
Başkan Tandoğan ve beraberindekiler Yazlık Mahallesi’nden sonra Kutluca Mahallesi’ne geçti. 54 Mahallede halkla buluşma toplantısı düzenlediklerini belirten Başkan Tandoğan, “Hemşerilerim ile sohbet ederken gözlerindeki enerjiyi görmek beni heyecanlandırıyor. Şehri Güzel İlçemize yapacak olduğumuz çok güzel hizmetlerin olduğunu bildiğimden çok daha umutlu oluyorum.
Toplantıya katılım sağlayan tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.
Perşembemin her köşesi bir başka olacak demiştik gelmeden, bu düstur ile tüm hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek ve inceleyerek çözüm noktasında ne gerekiyor ise çözüme kavuşturacağız, Hizmet noktasında hayalinizde hayalimizde ne var ise onu gerçekleştirmek Şehri Güzel Perşembem ve hemşerilerim için 7/24 çalışmaya tüm ekibim ile devam ediyoruz”dedi.