Başkan Tepe Demokrat Parti'de

TAKİP ET

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve beraberindekiler, Demokrat Parti Ordu İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Ulaş Tepe, CHP Gülyalı İlçe Başkanı İbrahim Atasever ve partililer, Demokrat Parti Ordu İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç ve partililer Tepe ile beraberindekileri karşıladı.

"Omuz omuzayız"

Başkan Tepe; "Hepimiz Ordu ailesinin bir parçasıyız. Yeni yönetimimize başarılar diliyoruz. Zaten ittifak ortağı şeklinde omuz omuza mücadele ediyoruz. Sizinde katkınızla çok daha fazla bir başarıyla Ordu'da millet ittifakını birinci parti yapma noktasında gayretlerimize devam edeceğiz." dedi.

"El ele vermeliyiz"

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ülkenin çıkmaz bir darboğazdan geçtiğini belirterek, şunları söyledi; "Ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Ülke insanı zor bir dönemden geçiyor. İnsanlarımızın Ramazan ayında koli yardımı beklediğini görüyoruz. Bu da ülkenin kötü yönetildiğini gösteriyor. Artık sen ben anlayışıyla birbirimizle kavga ederek, birbirimizle uğraşmak yerine, Türkiye Cumhuriyeti Devletini sevenler, laik, demokratik cumhuriyetten yana olanlar, milletin birliğini ve beraberliğini istediği insanlar olarak bu ülkeyi aydınlık yarınlara kavuşturmak zorundayız. Atatürk'ün madalyalardan resmi siliniyor, Andımız kaldırılıyor ama ses çıkarılmıyor. Adeta ses çıkaranlar da Fetöcü, PKK'lı diye suçlanır hale geldik. Böyle bir dönemde bizler el ele verip, bir ve beraber olmalıyız. O yüzden ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Biz milletten yanayız, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetten yanayız. Demokratik, laik, özgür cumhuriyetten yanayız. Hiç kimseye düşman değiliz."