Başkan Tören: Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz

TAKİP ET

Sosyal belediyecilik uygulamaları ile toplumun tüm sosyal kesimlerinden her insanın gönlüne dokunan Altınordu Belediyesi’nden anlamlı bir jest de salgın sürecinde canla başla çalışan Hemşirelere geldi.

Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Hemşirelik Haftası” dolayısıyla bir dizi etkinliğe imza attı.  Şehirde bulunan ve sağlık hizmeti sunan kamu özel tüm hastanelerin hemşireler odalarına çiçek ve pasta ulaştıran ekipler Başkan Aşkın Tören’in selamlarını ve kutlama mesajlarını ilettiler.

HEMŞİRELER BAŞKAN TÖREN’İN MİSAFİRİ OLDU

Başkan Aşkın Tören, Hemşirelik Haftası dolayısıyla şehirde bulunan Kamu ve özel hastanelerde görev yapan hemşireleri temsilen gelen Hemşireleri misafir etti. Burada yaptığı açıklamada “en zor şartlarda bile özveriyle vazife yapan, insan sevgisiyle, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran çok yönlü bir mesleğin sahiplerini bu anlamlı haftalarında Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum” diyen Başkan Tören, her zaman ama özellikle pandemi sürecinde gösterdikleri olağanüstü fedakârlık ve özverileri nedeniyle Hemşirelere teşekkür ederek çeşitli hediyelerle günlerini kutladı.

HEMŞİRELERDEN BAŞKAN TÖREN VE ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Ülke ve milletçe zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde salgınla mücadelenin kahramanlarından biri olan hemşireler, Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesinin bu özel haftada kendilerini hatırlamasından mutluluk duyduklarını belirttiler. Başkan Tören’e teşekkürlerini ileten Hemşireler, “Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’e zarafet dolu davranışı ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Altınordu Belediye ekiplerine ve emeği geçen herkese bizler de minnettarız” dediler.