BAŞKAN YILMAZ: ORDU ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

TAKİP ET

Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin “Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması” kapsamında Berberler ve Kuaförler Odası ile bir araya geldi. TESK Otel’de gerçekleştirilen organizasyonda meslek grubuna hitap eden Başkan Yılmaz; “Bu şehir hepimizin ve her daim ortak akıl diyoruz. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli” dedi.

 

“BU ŞEHİR HEPİMİZİN”

 

Oda Başkanı Yılmaz Bayram, Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının katıldıkları istişare toplantısında mesleğin yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Enver Yılmaz, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı. Ordu’da faaliyet gösteren, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine bağlı 44 meslek odası olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Başlattığımız bu toplantılar bundan sonra da aralıksız devam edecek. Bu ilin sosyal ve ekonomik yaşamında önemli bir yere sahip olan meslek odalarımız, yapacağımız istişare toplantıları ile sorularını, çözüm önerilerini ve beklentilerini bizlerle paylaşacak. Biz ise beraber yönettiğimiz bu şehri yine hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Bu şehir hepimizin ve her daim ortak akıl diyoruz. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli” şeklinde konuştu.

 

 “ORDU ARTIK ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İL”

 

Başkan Enver Yılmaz istişare toplantısında odaya bağlı üyelere Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de kapsamlı bilgilendirme yaptı. Geride kalan süre içerisinde çalışmaları görsel olarak da sunan Başkan Yılmaz, 2017 yılına kadar hedefledikleri yatırım planlamasını da açıklayarak; “Artık Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin gelişiminde büyük bir rol üstlenmektedir. Hükümetimizin yatırımlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyemizin de yatırımları ile Ordu örnek gösterilen bir il olmaya başlamıştır” dedi.

 

YILMAZ BAYRAM: “BÜYÜKŞEHİR HEP YANIMIZDA OLACAK”

 

Oda Başkanı Yılmaz Bayram ise organizasyon için Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederek; “Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu emsallerinin çok çok üzerine taşıdı. Sayın Başkanımıza bu geceyi tertip ettiği ve içimizden biri olarak yanımızda olduğu için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler, halkın var olan güzelliğini ön plana çıkaran bir kesimiz. Yapmış olduğumuz bu hizmetin yanında vatandaşlarımızın sağlığına da dikkat eden bir meslek grubuyuz. Yapacağımız yeniliklerde Büyükşehir Belediyemizin hep yanımızda olacağını biliyoruz” diye konuştu.