Ordu'da bayan muhtar ilçenin ilk emlakçısı oldu

TAKİP ET

Ordu Akkuş’ta ilk emlak bürosu ilçenin Yeni Mahalle Muhtarı Hacer  Ay tarafından Akkuş Ay Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık adıyla yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.
Akkuş’ta son yıllarda açılan yeni işletmeler arasına emlak bürosu da dahil oldu. İlçenin ilk emlak bürosu Yeni Mahalle Muhtarı Hacer Ay tarafından 23 Ocak 2023 Pazartesi günü açıldı. 
Akkuş Ay Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık adıyla hizmet verecek olan emlak bürosunun açılışına Akkuş Kaymakamı Osman Kural, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ayşe Ayşe Can Solakoğlu, İyi Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Eren, Akkuş Müftüsü Fikri Göncü, Akkuş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kaya, Akkuş Esnaf Odası Başkanı Halil Altun, mahalleleri muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Açılışa yoğun katılım olması dikkat çekti.
Başkan Demirci: Hayırlı ve uğurlu olsun
Açılışa katılan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “İlçe Kaymakamımız Osman Kural ile birlikte Yeni Mahalle Muhtarımız Hacer Ay’ın işletmeciliğini yaptığı Akkuş Ay Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık’ın açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.