Beyazay Derneği Ordu Şubesi açıldı

TAKİP ET

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şubesi, bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı. Ordu'da faaliyet gösteren siyasi partilerin il ilçe başkanları, milletvekili adayları, STK Başkanları, iş adamları,Kurum amir ,müdürleri ve vatandaşların katıldığı görkemli bir açılış yapıldı.
Açılışta engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi

1988 yılında bir grup görme engelli üniversite öğrencisinin temellerini attığı, yurtdışında 8 şubesi olan Beyazay Engelliler Derneği'nin yurtiçindeki 80. Şubesi Ordu'da resmi olarak açılmış oldu. Merkez şubenin Ünye'de kurulduğu derneğin açılış konuşmasını yapan Beyazay Engelliler Derneği Ordu Başkanı Cihan Çakır, katılan misafirlere teşekkür ederken, "derneğimiz, engelli arkadaşlarımızı bir çatı altında toplamayı planlamış ve bugün de bunun ilk adımını atmış bulunuyoruz. Sizlerle birlikte böyle mutlu bir günde beraber olmak da bizler için gururdur. Her insan bir engelli adayı olduğunu da unutmamak dileğiyle teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çakır'ın konuşmasının ardından Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş açılış duası yaparken, açılışa katılan protokol ve dernek üyeleri ile birlikte açılış kurdelesi de kesildi..

Açılışa, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, Mhp Ordu Milletvekili Adayı Erol Bayram, Memleket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir, Yeniden Refah Partisi Ordu Milletvekili Adayı Adem Ağca, Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Tiyaloğlu,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Chp İlçe Başkan Vekili Köksal Atay, Mhp İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Bedensel Engelliler Derneği Ve Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel Ve Ali Kemal Mehel, Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, Ünye İlçe Başkanı Ahmet Taşçı, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir ,Terziler Ve Berberler Odası Başkanı,İsmet Çat, Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Çalışkan,İlim Yayma Derneği Başkanı Tamer Uysal, (Çatom) Başkanı Selma Hasdemir,Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tuncay Sağlam,Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Gop Ünyeliler Dernek Başkanı Ali Kemal Göğünc,Üntid Başkanı Adnan Sobi, Çimento Genel Müdür Yardımcısı Cemil Aydın, Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Musa Kıranlı, Yunus Emre Dernek Başkanı Yaşar Argan,Ünyespor Başkanı Osman Karayiğit,Timef Başkanı Şakir Gürel,Ve Ünye Sivil Toplum Platformu Dönem Sözcüsü İsa Türk, Ünye Seyyar Sebze Ve Meyveciler Yardımlaşma Ve Koruma Derneği'nde Başkan Ali Türk, .Ünoff Kulüp Başkanı Alper Argan, Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek,Ünsak Başkanı İsmet Küçükoğlu,Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Cuma Gündüz, Şekerbank Ünye Şube Müdürü Turgay Düzgün ,Milletvekili Aday Adayı Şanser Şahin, Milletvekili Aday Adayı Zeynep Yazıcı ve Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Avcı’nın yanı sıra çok sayıda siyasi, iş İnsanı ve STK temsilcisi katıldı..

AÇILIŞI TELGRAF ,MESAJ VE ÇİCEKLE KUTLADILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adına Fahrettin Altun, Beyazay Genel Başkanı Lokman Ayva,Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu Valisi Tuncay Sonel,Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Zagep Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran ,İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli Ve İyi Parti İl Başkan Danışmanı Hüseyin Ağaoğlu telgraf ve mesajla tebriklerini ilettiler.