BİR TEŞEKKÜR BİLE EDİLMEDİ

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı AK parti İl Başkanı Av.Uğur Çelenk başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak, Grup Başkan Vekili Salih Çelebi İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Katıldı. Grup toplantısının açış konuşmasını Grup Başkanvekili ve Aybastı Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Salih Çelebi yaptı.

7 HAZİRAN VE 1 KASIM ORDU AÇISINDAN BAŞARILI GEÇMİŞTİR

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, 7 Haziran seçimi ile 1 Kasım seçimlerini birlikte yaşadık , her iki seçim ‘de Ordu açışından başarılı bir seçim oldu, 7 Haziran seçimlerinde kendi içimizden birileri başarısızlığı yerel yöneticilerimize yüklerken, aynı kişinin 1 Kasım seçim sonucunu görünce hiç olmazsa yerel yöneticilerimize bir teşekkür bile etmemesi manidardır dedi.

YİNE MÜTEVAZI ,YİNE HALKIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

1 KASIM KİBİR'İN GURURUN KAYBETTİĞİ,MİLLETİNE TEPEDEN BAKANLARIN KAYBETTİĞİ GÜN OLMUŞTUR,

Başkan Çelenk, 2 Kasım sabahı insanların yepyeni bir Türkiye’ye, huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir Türkiye’ye uyandığını belirterek, bundan sonraki çalışmaların Türkiye ve Ordu’nun gelişmesi için yapılacağını söyledi. AK Parti’nin büyük bir teveccühle yeniden Türkiye’de tek başına iktidar olduğunu ve Ordu’da da bir rekorun kırıldığını belirten başkan Çelenk , düşünebiliyor musunuz ?Çatalpınar’da vatandaşlarımız AK PARTİ’ ye % 86 oy veriyor, Kumru’da % 85, Korgan’da % 82,5, Ordu Genelinde % 63,5 oy aldık . bu muhteşem bir tablo biz bu sonuçları aldık diye şımarmayacağız, kibirlenmeyeceğiz , yine mütevazi yine halkımızın emrinde olacağız . çünkü ; 1 Kasım kibrin, gururun, kaybettiği gün olmuştur, milletine tepeden bakanlar 1 Kasım’da sandıkta yenilmiştir dedi.

PROF.DR.NUMAN KURTULMUŞ GURUR TABLOMUZ

Başkan Çelenk , bir gurur tablomuz var , ulusal kanallarda her gün, hükümetimizin politikalarını anlatan , hükümet adına açıklamalar yapan, ve tanıtılırken Ordu Milletvekili diye tanıtılan , Başta Ordu için büyük şans ve Türkiye’de siyasi otorite olan Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü, Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş gibi Devlet Büyüğümüz ‘ün öncülüğünde, Milletvekillerimizle , vatandaşlarımızla el birliği ile Ordu’ yu 2023 ‘e hazırlayacağız , Ordu’nun 2023 hedefleri kapsamında tüm çalışmalarını hızla tamamlayacağız dedi.