Boztepe'de bıraksak Ordu'nun yolunu bulamaz

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, yapımı yılan hikâyesine dönen Fatsa Çevre Yolu ile ilgili olarak, “7 yıl oldu projeye başlayamadılar. Yıllardır yol yapmakla övündüler ama Ordu’ya yol yapmakta sınıfta kaldılar. Cumhuriyetin 100. yılında yol çilesi çekmek Ordu halkına reva mıdır?” dedi. Torun, Milli Eğitim Bakanı Özer’in yol vaadini anımsatarak, “Yahu Mahmut Özer, sen Ordu’nun sorunlarını bilir misin? Seni Boztepe’de bıraksak Ordu’nun yolunu bulamazsın” dedi.

Seçim çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdüren Torun, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.  Yapımı yılan hikâyesine dönen Fatsa Çevre Yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Torun şu ifadeleri kullandı:

YOL YAPMAKTA SINIFTA KALDILAR

“Fatsa Çevre Yolu’nu 2016 yılında mega proje diyerek açıkladılar. 7 yıl oldu daha projeye başlayamadılar. Yıllardır yol yapmakla övündüler ama Ordu’ya yol yapmakta sınıfta kaldılar. Fatsa Çevre Yolu olmadığı için şehir merkezinde oluşan yoğun trafik milleti canından bezdirdi. Trafik kazaları da arttı. Cumhuriyetin 100. yılında yol çilesi çekmek Ordu halkına reva mıdır?

BOZTEPE’DE BIRAKSAK ORDU’NUN YOLUNU BULAMAZ

Şimdi AK Parti’nin ithal adayı Mahmut Özer, yine vaat veriyor, ‘bu yıl ihaleye çıkacağız’ diyor. Yahu Mahmut Özer, sen Ordu’nun sorunlarını bilir misin? Seni Boztepe’de bıraksak Ordu’nun yolunu bulamazsın. Bunları sözüne güven olmaz. Bugüne kadar yapmayan bundan sonra da yapmaz. Biz çalışmalarımızı yaptık. İnşallah 14 Mayıs’ta iktidar olduğumuzda, Fatsa Çevre Yolu yapımına Haziran’da başlıyoruz.”