Büyükşehir hız kesmiyor

TAKİP ET



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kent genelinde başlattığı asfalt hamlesi sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başladı. Yıllar sonra sıcak asfalta kavuşan mahalle sakinleri ve muhtarlar ise Başkan Güler’e teşekkür etti. 
Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği sonrası yüzler gülüyor. 19 ilçenin tamamında, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezlerinde süren asfalt ve beton yol çalışmaları sonrası, vatandaşların yıllar süren yol çilesi sona erdi. Altınordu ilçesine bağlı Artıklı, Kovancı, Altunyurt ve Bayadı Mahallelerini kapsayan toplam 8 kilometrelik güzergahta, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması başlatıldı. 

Artıklı Mahallesi’nde 3 kilometrelik bölüm sıcak asfaltla buluştu.  Kovancı, Altunyurt ve Bayadı Mahalleleri’ne ulaşım sağlayan 5 kilometrelik güzergahtaki sıcak asfalt çalışmaları ise sürüyor. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, devam eden çalışmaları yerinde görmek için Karacaömer, Artıklı, Kovancı ve Altunyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu.